Vitamin D3

kr. 109,00kr. 159,00 Inkl. moms

Vitaminet D3 styrker dyrets muskler og vedligeholder knoglerne. Medvirker til at holde dyrets immunsystem intakt. D-vitamin er også med til at kroppen kan optage kalk eller calcium fra tarmen.

Del
Del
Del

D3 styrker lungerne

D3-Vitamin kan have en gunstig effekt og styrke lungerne og deres evne til at få luft. Kan hjælpe med at styrke musklerne, vedligeholde knoglerne og at holde dyrets immunsystem intakt. Vitaminet fås igennem kosten fra fede fisk som laks, sild, ål, makrel og fra mælk og æg. Det er svært at få rigeligt igennem maden og har dyret i forvejen en ubalance er det måske ikke muligt for kroppen at danne nok.

D er solens vitamin

D-vitamin dannes igennem solens UVB stråler og man kan derfor godt kalde denne naturlige kilde til vitaminet for solens vitamin.  Det styrker calciumbalancen i blodet. D3 er den kunstigt fremstillede form af D vitamin. Det har ingen betydning om det er kunstigt, eller naturligt. Solens stråler er begrænsede om efteråret og vinteren og derfor er det ikke altid muligt at dyret får nok D-vitamin på den årstid.

Medicin kan reducere mængden

Produktionen af D-vitamin bliver kraftigt nedsat ved samtidig brug af binyrebarkhormon, midler til at fortynde blodet,  produkter til pludselig opstået skade der skal afhjælpes, medicin der hjælper på anfald og rystelser og medicin mod maveproblemer. Videnskabelige studier viser at D3 vitamin kan have en gunstig virkning på celleskader og er vigtig for kroppens kalkomsætning.

Sikrer kalkoptagelsen

D-vitamin er med til at kroppen kan optage kalk eller calcium fra tarmen. Kalken omdannes til aktive vitaminer i en proces der foregår i lever og nyrer og gør at knogler og tænder hele tiden opbygges og holdes ved lige da disse to er grundlæggende bestanddele i tænder og knoglevæv. D3 vitamin hjælper derfor med at vedligeholde nogle centrale funktioner i dyrets krop.

Kan bedre tilstande i huden

D3 vitamin har vist sig at være gavnlig for forskellige tilstande og at kunne nedsætte eller modvirke lidelser hos dyr. Ved nogle lidelser er det dyrets eget immunforsvar der fejlagtigt angriber sig selv og sit eget væv og ødelægger raske celler. Her kan nævnes tilstande i leddene, problemer med væskende steder og blæner, udfordringer hvor dyret taber sin pels i totter eller får pludselige hudproblemer rundt omkring på kroppen.

D-Vitamin  i 2 varianter

I den ene tablet er der 35 ug hvilket svarer til 1400 internationale enheder og er mængden det anbefales at tage hvis man ønsker at tage det forebyggende. Har man et dyr med udfordringer i huden eller luftvejene vil behovet for det daglige indtag af D-vitamin være højere og her kan varianten med 85 ug vælges.

Indhold i D3 Vitamin

D-vitamin udvindes fra Lanolin som består af fedtsyrer i fåreuld og udskilles af en kirtel i uldhårets hårsæk. Antiklumpningsmidlet siliciumdioxid er en mineralsk naturlig uorganisk forbindelse uden smag og som næsten ikke optages i kroppen. Det vigtige mineral dicalciumfosfat er til opbygning af knogler. Mikrokrystallinsk cellulose er en stabilisator der bruges til at binde stoffer i tabletter og til sidst overfladebehandlingsmidlet bestående af magnesiumsalte.

Dosering af D3

D-vitamin er fedtopløseligt og bør indtages sammen med et måltid der indeholder fedt ellers kan det ikke optages korrekt i dyrets krop. Det betyder at D-vitamin ikke kan opløses i vand og udskilles med urinen men i stedet lagres i fedtdepoterne. Det er sjældent at dyret får for meget D-Vitamin der forårsager en forgiftning da der skal meget store mængder til. Ved for store doser ses forhøjet mængde calcium i blodet med symptomer som madlede og mave-tarm kneb.

Gavnlige funktioner af vitamin D3

  • Vedligeholder immunforsvarets funktion og har indflydelse på celledelingen
  • Hjælper med at vedligeholde knogler og muskler
  • Er med til at vedligeholde tænder og et normalt indhold af fosfat
  • Medvirker til at kroppen kan optage og have et normalt indhold af calcium

Anbefalingen er lav

Værdierne i Danmark er noget lavere, end det anbefales i andre lande. Den anbefalede værdi som anbefales er den mængde der skal til for at dyret lever og tager ikke højde for om der skulle være en ubalance i dyrets krop. Det kan være en god ide at supplere et tilskud af vitaminer med det rette cbd produkt.

Hvem står bag produktet?

Det danske firma Natur drogeriet fremstiller Vitamin D3 35 ug med EAN Nr: 5703137014159 og Vitamin D3 85 ug med EAN Nr: 5703137013459 står bag en hel række af tilskud både i form af tabletter, kapsler, olier, og granulater. Alle produkter er fremstillet naturligt og økologisk og de fleste indeholder hele plantens indhold og er ikke kun et udtræk som hos andre producenter.

Naturens skatkammer

Der arbejdes ud fra en ånd om at viderebringe viden af hvad naturen kan byde på i fremstillingen af urter, vitaminer, mineraler, droger og essentielle olier og tinkturer. Natur drogeriet er aktiv i brancheorganisationens Nutraceutisk Industri hvor der arbejdes målrettet med at have en god og konstruktiv dialog med forbrugerorganisationer og myndigheder.

Vægt 0,300 kg
Styrke

85 Mikrogram, 35 Mikrogram

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt