Collagen + vitamin D til hund

kr. 448,00kr. 789,00 Inkl. moms

Kollagen er en uundværlig byggesten til brusk, hud og knogler

Varenummer (SKU): QV20 Kategorier: ,

Collagen er nemlig en af kroppens vigtigste byggesten og udgør en tredjedel af alle kroppens proteiner. Dét collagen der dannes i kroppen, danner nemlig grundfundamentet for blandt andet i muskler, knogler, blodkar og sener. Der er derfor ingen tvivl om, at proteinet kollagen er en bestanddel af vores krop.

Men dannelsen af collagen falder med alderen, og det er blandt andet med til at give rynker, når vi bliver ældre. Det er selvfølgelig et helt normalt aldringstegn at udvikle rynker, men ikke alle er lige begejstrede for det.

Collagenstimulerende boostere er ikke længere noget, vi kun smører på huden. Det er i høj grad noget, vi skal drikke. Kollagen er en uundværlig byggesten til brusk og knogler, og så sørger kollagen for at holde din hud elastisk. Den naturlige kollagenproduktion bliver svækket med alderen, og det betyder blandt andet, at huden mister sin elasticitet og fylde.

BRUG: Ryst det og mål den anbefalede daglige dosis på 25 ml med en hætte og spis eller bland med din yndlingsdrik.

For at få den bedste absorption, tag det på tom mave.

Ingredienser: Multi-filtered water, hydrolyzed fish collagen type 1 & 3; (Pure Peptide hydrolyzed fish collagen contains the amino acids: l-glycine, l-proline, l-alanine, l-hydroxyproline, l-glutamic acid, l-arginine, l-aspartic acid, l-serine, l-lysine, l-leucine, l-valine, l-threonine, l-phenylalanine, l-isoleucine, l-hydroxylysine, l-methionine, l-histidine, l-tyrosine, l-cysteine, l-ascorbic acid, flavor (natural strawberry), natural color (purple potato powder), emulsifier (xanthan gum), freshness preserver (potassium sorbate, sodium benzoate), sodium hyaluronate, silicone dioxide, d-calcium pantothenate, d-biotin, pyridoxine hcl, sodium selenite, sweetener (steviol glycosides, thaumatin), acidity regulator (citric acid), cholecalciferol, methylcobalamin.
100% Natural Flavour & Natural Colour. Naturally free from lactose, eggs gluten soy & nuts.

FORSIGTIG: Undgå at overskride den anbefalede daglige dosis. Et ernæringstilskud er ikke en erstatning for en varieret kost. Opbevares utilgængeligt for børn.

Hvis du har en medicinsk diagnose eller hvis du er gravid eller ammer, bør du konsulterer din læge inden brug. Bivirkninger kan forekomme.

Allergiadvarsel: Indeholder fisk.

Per 25 ML Per 100 ml
C-vitamin L-ascorbinsyre 120 mg 480 mg 150%
Vitamin B5 pantothenat 5 mg 20 mg 83%
Vitamin B6 Pyridoxin HCL 1 mg 4 mg 71%
Vitamin B7 Biotin 5000 μg 20000 μg 10000%
Vitamin B12 Methylcobalamin 24 μg 96 μg 960%
Vitamin D3 (Cholecalciferol) 15 μg 60 μg 300%
Selen (natriumselenit) 27.5 μg 110 μg 50%
Hyaluronsyre
(vegansk natriumhyaluronat)
50 mg 200 mg **
Silica (silikonedioxid) 50 mg 200 mg **
Hydrolyseret fiskekollagen 10000 mg 40000 mg **

*RI = reference indtag (% del af gennemsnitligt dagligt behov for voksne personer) i 25 ml

** = RI er ikke specificeret

OPBEVARING: Opbevares på et tørt og køligt sted (op til 25 °C). Efter åbning skal det opbevares i køleskab og forbruges inden for to måneder.

500 ml

Vægt 1 kg
Vælg antal

1, 2

Du kunne også være interesseret i...

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt