Pote klippemaskine 2i1

kr. 398,75 Inkl. moms

Hundetrimmeren er en 2 i 1 maskine med funktioner hvor den både kan klippe pelsen på poter, faner og bruges til at file neglene på hunden.

Varenummer 9039 Kategori Mærke
Del
Del
Del

Hundetrimmer med 2 funktioner

Den professionelle B&B hundetrimmer har som en af de eneste på markedet, 2 funktioner hvor man foruden at kunne trimme pelsen kan file kløerne. En lille, let, stærk, kraftfuld og samtidig en støjsvag maskine. Den kan bruges til at klippe pelsen omkring hundens poter, ører, faner og skifter man klippehovedet kan man file hundens negle med den elektrisk neglefil.

God til de langhårede

Sætter man afstandsstykker på klippehovedet beskytter den sarte hud, er maskinen også super velegnet til at klippe lidt fri omkring øjnene. Velegnet ved de langhårede hunderacer som Lhasa Apso, Coton de Tulear og Malteser der har tendens til filtret pels. Kan bruges til at klippe de langhårede katteracer som Ragdoll og Maine Coon.

Neglefilen har flere muligheder

På den øverste del af neglefilen er der i den ene side tilpasset til små hunde og i den anden side til medium til store hunde Begge dele med en beskyttelse så hunden ikke får neglene i klemme. Tager man det øverste stykke af neglefilen kan denne hundetrimmer bruges til hurtig slibning af neglene, dog uden beskyttelse.

Hvordan bruges neglefilen?

Tag hundens eller kattens negle forsigtigt hen til slibehullet med en tommelfinger og pegefinger, påbegynd slibningen hvor hvert slib varer cirka 5 sekunder. Er det første gang man sliber neglene på dyret er det vigtigt at gå stille frem. Slib kun lige neglespidsen og gå ikke for dybt eller langt ned.

Mere lydsvag end andre modeller

Med den specielle low noise teknologi der hedder Q-SUS? kan man synke lydstyrken til under 60 db hvor andre hundetrimmere følger EU standarden p? 70 db. Det kan være meget gavnligt for nogle hunde der måske i forvejen har problemer med lydfølsomhed og som let bliver skræmt ved høje lyde og anderledes rutiner.

Holdbare skær

Skærene der følger med til hundetrimmeren er fremstillet i holdbart keramisk materiale. De anvendes til at klippe hunden eller katten. De er både bevægelige, skarpe, slidstærke og med et fast titaniumsblad der arbejder sammen med det keramiske blad, bevirker det at de ikke bliver så varme under brug. Keramikdelen kan ikke slibes men skal udskiftes når den bliver sløv.

Medfølger til hundetrimmeren:

 • Et stort klippeskær til at trimme de lange hår og større områder
 • Et lille klippeskær til hårene på fødderne eller andre små områder
 • Afstandskamme i 1,5 mm og 3mm
 • Neglefil der kan tilpasses fra små til store hunde og til hurtigslibning
 • Olie til smøring og vedligeholdelse af skær
 • Lille børste til rengøring af skær og maskine
 • 6000 mAh Batteri med høj ydeevne og en 3Volts motor med 5000 omdrejninger pr minut

Får maskinen tages i brug

Inden man skal bruge en hundetrimmer for første gang så anbefales det at man lægger den til ladning i 4 timer. Maskinen oplades med det medfølgende standard 5 volt USB C stik. Man bør også lade den i 4 timer hvis den ikke har været brugt i mere end et halvt år, da den med tiden vil ligge og aflade lidt.

Opmærksomhed ved brug

 1. Skil ikke denne hundetrimmer mere ad end hvad der er beskrevet
 2. Maskinen kan ikke vaskes og bør holdes væk fra vade forhold
 3. Rengøres med en blød klud, ganske lidt vand og en mild sæbeopløsning
 4. Prøv ikke på at oplade maskinen under forhold over 40 grader eller under 0 grader
 5. Produktet kan blive lidt varmt under brug eller ved opladning, hvilket er helt normalt

Hundetrimmerens vedligeholdelse

Du kan forlænge skærenes levetid, ved at dryppe et par dråber af olien, som medfølger. Dryp et par dråber på skæret, mens maskinen kører og sørg for at børste løse hår af på skæret jævnligt (børste medfølger)

Garantien på maskinen

Du har naturligvis 1 års garanti på din maskine. Bemærk dog, at skærene ikke er omfattet garantien, da de gælder som en forbrugsdel

Hvordan renses maskinen?

 • Fjern skærehovedet ved at dreje med urets retning
 • Start maskinen for at få den lille pind til at rotere
 • Find en blød klud og rens forsigtigt neglepulveret væk
 • Brug en ren børste til at fjerne skidtet rundt om skærehovedet
 • Bladet kan også fjernes for at blive rengjort

 

Vægt 0,500 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt