Photizo Skincare

kr. 3.050,00 Inkl. moms

På lager

Måske er du også interesseret i
kr. 85,00 Inkl. moms
Varenummer PO5 Kategori
Del
Del
Del

Photizo Skincare tilbyder en meget effektiv komplementær mulighed for at bruge sammen med dine andre hudplejeprodukter til at hjælpe med at behandle en række medicinsk anerkendte hudsygdomme.

Rødt og nær-infrarødt lys har vist sig at reducere hudirritation, ubehag og kløe, øge din hudtilstand, regulere normal cellefunktion og stimulere dit immunsystem, hvor det anvendes. Rødlysbehandling er yderst effektiv til at accelerere cellulær regenerering, som genopretter normal hudfunktion.

Vores Photizo Skincare -enhed kan bruges til at behandle alle former for sår forårsaget af komplikationer af diabetes og en hel række sår, såsom ben- eller tryksår, andre inflammatoriske hudtraumer, herunder kirurgiske snit, græs, skrammer, snit, blå mærker, blærer, mindre forbrændinger og mange flere.

Photizo Skincare øger blodgennemstrømningen og ATP -produktionen i det område, der behandles for at sikre, at alle affaldsstoffer hurtigt fjernes fra området, og tilførslen af ​​næringsstoffer genoprettes.

BRUG AF PHOTIZO HUDPLEJE Placer ganske enkelt Photizo Skincare hovedet (indeholdende lysdioder) på det område, der skal behandles, tryk på knappen ON og vent, indtil den tidsbestemte behandling slutter. Gå derefter videre til det næste område, der har brug for behandling. Gentag, indtil du er færdig med at behandle alle de ønskede områder. Alt efter hvad du skal behandle, kan det være optimalt med flere doser pr. punkt, før du flytter til det næste område.

Hvis du lider af hudirritation, acne eller anden form for sår på dit ansigt eller din krop.

Photizo Skincare er den rigtige Photizo til dig.

Photizo Skincare er medicinsk CE -godkendt .

Denne fantastiske håndholdte maskine er enkel, let og effektiv.

Bølgelængder: 633 nm rød, 850 nm infrarød
Effekt: 1.300 mW
2 Joule

Vægt 1 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt