Leucillin sårrens antiseptisk hudpleje

kr. 85,00 Inkl. moms

Leucillin hudpleje er effektiv på alle pattedyr, fugle og reptiler. Arbejder i harmoni med kroppens immunsystem, dræber bakterier, vira og svampe sporer, sikkert at bruge omkring øre, øjne, næse, mund og sensitiv hud, giver en sund, kløe-fri hud.

Virker også til rensning af Lysterapi produkter

Del
Del
Del

Huden er det største organ på kroppen og virker som den første og største forsvarslinje mod skadefulde bakterier (bakterier, virale- og svampe-infektioner). At beskytte og vedligeholde huden, er vital for den generelle sundhed for dig og dit dyr.

Hård ved patogener – Leucillin er en smart antiseptisk opløsning der dræber 99,99999% af bakterier, vira og svampeinfektioner ved kontakt, inkl. MRSA, E.coli & SARS-COV-2.

Blid ved dit dyr – Leucillin virker og er sikkert at bruge på alle slags dyr – selv fugle og reptiler. Det er hud pH-neutralt, ikke giftigt, svier ikke og der sker ikke noget hvis det bliver slikket på eller indtaget. Det er helt sikkert at bruge på hele dit dyr, inkl. øjne, øre og sensitiv hud.

Til alle hudtyper – Leucillin sørger for at dit dyrs hud er ren og klar. Den bibeholder en sund hud og pels, samt holder dit dyr kløe-fri.

Naturlig antiseptisk – Leucillin indeholder aktive ingredienser såsom Hypochlorous (HOCI), som også er produceret naturligt i kroppen af de hvide blodceller. Leucillin samarbejder i harmoni med dit dyrs eget immunsystem, er testet af uafhængige firmaer og følger globale anerkendte standarder. Leucillin indeholder ikke andre steroider, antibiotika, alkohol eller andre grimme kemikalier.

Øko-venlig – Leucillin er fremstillet i UK og godkendt af Organic Soil Association. Det er 100% biologisk nedbrydeligt, ikke testet på dyr, vegansk og sælges i genbrugs indpakning.

 • Effektiv på alle pattedyr, fugle og reptiler
 • Arbejder i harmoni med kroppens immunsystem
 • Dræber bakterier, vira og svampe sporer
 • Sikkert at bruge omkring øre, øjne, næse, mund og sensitiv hud
 • Hurtig virkende formel
 • Indeholder IKKE steroider, antibiotika eller alkohol
 • Fastholder en sund, kløe-fri hud
 • Ikke giftig, hud pH-neutral, 100% sikker
 • Gør ikke ondt, svier ikke og irriterer ikke
 • Gør ikke skade på sundt væv
 • Kræver ikke skyl efterfølgende
 • Konkurrence sikker under FEI og JC reglementet
 • Sikkert at inhalere og indtage

For optimalt brug af sprayen, skal du spraye 2 gange ud i luften for at rense dispenseren. Herefter sprayer du direkte på det udsatte området eller på en vatrondel, som du kan duppe på sensitive områder. Leucillin virker direkte på huden – så hvis du arbejder med et langhåret dyr, er det en god ide at dele hårene så du kan spraye direkte på huden. Spray til hele området er vådt og lad det tørre naturligt.

Leucillin virker ved kontakt, dog er der brug for gentagne påføringer. Det er anbefalet at gen-påføre tre gange dagligt. Du kan ikke overdosere med Leucillin, det er sikkert at bruge flere gange end de anbefalede tre gange dagligt.

Bruger du produktet til at berolige huden på allergiramte dyr, kan du spraye direkte på de udsatte områder, som måske er røde, hævede eller ømme. Leucillin er sikkert at brug over længere tid, eller blot en dag som en udrenser. Leucillin kan bruges sammen med alle former for oral medicin. Leucillin kan også bruges sammen med medikamenter der påføres udvortes. Dog skal der tørres af først hvis det andet produkt efterlader en olie-overflade, før Leucillin kan påføres. Olie eller cremer vil mindske Leucillins effektivitet. Sørg for at Leucillin er tørret helt ind, før andre medikamenter påføres.

Mindre hud traumer

I tilfælde hvor huden er irriteret, ophævet eller der er åbne sår, kan Leucillin bruges til at berolige. Leucillin efterligner kroppens immunsystem og kan derved berolige den autoimmune reaktion som kroppen normalt udsender. Leucillin renser vævet og giver kroppen mulighed for at fokusere på at gendanne sig i stedet for at skulle slås med bakterier.

Dyr med allergier og kløende hud

Leucillin efterligner kroppens eget immunsystem, hvilket gør det 100% sikkert at bruge på alle hudtyper. Selv de allermest sensitive hudtyper, vil ikke have bivirkninger ved brug af Leucillin. For at lindre allergisymptomerne, skal der sprayes direkte på det udsatte område. Dette vil berolige området. For alle dermatologiske tilstande (som f.eks. hot spot, mm.), kan Leucillin bruges som et huddesinfektionsmiddel. Spray direkte på det udsatte område for at rense og gentag tre gange dagligt.

Øjne og øre renser og skyller

Leucillin spejler kroppens egen forsvarsmekanisme. Derfor vil det ikke beskadige sundt væv. Det er sikkert at bruge på alle hudtyper, inkl. sensitiv hud, øre, øjne, næse, næseparti og mundområde. Når Leucillin skal bruges i øjet, skal det tilføres direkte i den indre øjenkrog. Det er nemmest at bruge Leucillin 50ml drypper. Hvis øjet væder meget (øjet løber i vand), så tilfør Leucillin til en vatrondel og tør hele området rent. Gentag behandlingen tre gange dagligt.

Leucillin udløber efter 18 mdr. fra åbning. Udover batch-nummer, står udløbsdatoen på hver flaske. Hvis du opbevarer Leucillin korrekt, kan den holde to år fra produktionsdato.

Leucillin skal opbevares koldt og mørkt. Leucillin lugter ligesom en swimming pool. Dette er helt normalt og lugten kommer fra den aktive ingrediens – Hypochlorous acid.

Leucillins produktsortiment

Leucillin kommer i forskellige størrelser, så der er en størrelse til hver husdyrsejer. Den kommer som 50ml drypper som er lommestørrelse og meget anvendelig til brug i øre, øjne og til mindre og nervøse dyr som ikke bryder sig om spray.

Vægt 0,3 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt