Photizo Pain Relief

kr. 3.050,00 Inkl. moms

Photizo Pain Relief lindrer og hjælper med at håndtere kroniske smerter og reducerer hævelse og betændelse.

På lager

Varenummer (SKU): P02 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Ingen medicin, ingen kemikalier, ingen invasive kirurgiske procedurer.

Bare hurtigere, mere naturlig heling og smertelindring

Photizo Pain Relief lindrer og hjælper med at håndtere kroniske smerter og reducerer hævelse og betændelse.

Photizo Pain Reliefs LED-lysterapi udnytter den helbredende effekt af rødt LED lys og infrarødt lys ved specifikke bølgelængder og frekvenser til en hurtigere heling af kroppen, da den aktiverer kroppens egen smertelindrende- og dæmpende medicin.
Photizo Pain Relief øger blodgennemstrømningen og ATP produktionen i det område der behandles og hjælper med at affaldsstoffer hurtigt fjernes fra området og tilførslen af næringsstoffer genoprettes.
LED og lysemitterende dioder er non-invasive, smertefrie, producerer en mild og beroligende effekt og kræver ikke restitutionstid.

Når du benytter Photizo Pain Relief på de områder, hvor du har smerter, vil du ofte kunne mærker en lindring i smerterne efter få behandlinger. (nogen allerede efter første behandling)

Har du kroniske og gamle skader, som forårsaget af en underliggende sygdom eller skade, vil Photizo Pain Relief være den rette Photizo til dig.

Photizo Pain Relief er medicinsk CE-Godkendt.

Fungerer rigtigt godt på:
Nakkesmerter, hælsporer, nervesmerter

Muskel og sene smerter
Ryg/Lændesmerter/hoftesmerter
Knæ- og lægge smerter
Frosne skuldre/ Tennisalbue
Hævelser
Hovedpine, tandsmerter
Betændelser og lidelser som er af kronisk tilstand
Gigt

Kroniske smerter og inflammatoriske tilstande

Sårheling

Beskrivelse

Hvordan bruger du den?
Placér Photizo Pain Reliefs hoved på det område der skal behandles, tryk på ON-knappen og vent til den tidsbestemte behandling slutter. Flyt derefter til næste område, du gerne vil have behandlet og gentag indtil du er færdig med at behandle de ønskede områder.
Hvis du trykker let ned med hovedet på området du ønsker at behandle, får du en meget koncentreret behandling og holder du den ca. 5 cm fra kan du dække et større område på en gang, f.eks på benet, lænden eller større områder. (du mister lidt af effekten, når du holder den 5 cm fra.)
Den kan benyttes på daglig basis og det kan være optimalt at bruge den 2 gange på hvert område, hvis du har mange smerter. Rigtig mange oplever allerede en lindring efter få behandlinger.

Behandlingen med lys:

Undersøgelser viser, at rødt lys terapi reducerer muskelspasmer, øger blodgennemstrømningen og cirkulationen og udvider lymfekarrene. Dette er med til at sikre, at affaldsprodukter renses ud af det berørte område, så ilt og næringsstoffer kan strømme ind. Rødt lysterapi udnytter den helbredende kraft af rødt og nærinfrarødt lys ved udvalgte bølgelængder og frekvenser. Dette fremskynder så helingen ved at aktivere kroppens egne smertestillende hormoner og fremmer afspændingshormoner såsom serotonin. De anvendte LED’er eller lysemitterende dioder er ikke-invasive og smertefri og behøver ingen restitutionstid efter behandling.

Topbehandlinger:

Photizo® Pain Relief er perfekt til behandling af kroniske smerter forårsaget af smertefulde og inflammatoriske tilstande forbundet med arthritiske led såsom slidgigt, leddegigt og gigt; smerte og tab af følelsestab forbundet med nerveskade; smerte, muskelspasmer og betændelse forbundet med fibromyalgi, plantar fasciitis, flade fødder eller calcaneal spore; bruskskader, brud, knogle blå mærker, rygsøjleproblemer, ryg- og nakkesmerter; muskelspændinger, forstuvninger og spasmer inklusive nakke-, skulder- og rygspasmer. Det kan også hjælpe med at behandle spændingssmerter såsom hovedpine, overbelastningsskader, herunder løberknæ, skinnebensbetændelse, tennis- og golfalbue, iskias og smerte og brændende fornemmelser forårsaget af dårlig blodcirkulation.

 Photizo Pain Relief er medicinsk CE-Godkendt.

Photizo Pain Relief er en håndholdt enkel, let og effektiv maskine.
1 tidsbestemt behandling = 41 sekunder
Levetid: 75.000 timer.
Bølgelængde: 633nm, 850nm infrarød
Effekt 1300m W
8 Joules

Yderligere information

Vægt 1 kg

Du kunne også være interesseret i...

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt