Pebermynte olie

kr. 196,00 Inkl. moms

MANGE FORMER FOR FRISKHED

På lager

Varenummer W05 Kategori
Del
Del
Del

Pebermynte er hjemmehørende i Middelhavet, men dyrkes nu i andre lande i Europa, Amerika og Asien. Pebermynte er blevet brugt siden oldtiden i Egypten, Grækenland, Italien, Kina og Japan. Ifølge græsk mytologi blev en nymfe ved navn Mentha forvandlet i vrede til en mynteplante af hendes elskers kone Persephone. I oldtiden blev pebermynte brugt til at krone grækerne og romerne under fester. Pebermynte er blevet brugt til medicinske formål i de sidste par århundreder.

I dag er pebermynte et almindeligt anvendt tilsætningsstof, der giver tyggegummi en frisk aroma, og det bruges også i de fleste mundhygiejneprodukter.

DUFT: Skarp, frisk, mint aroma.

EGENSKABER

Dens kølende egenskaber er velkendte i massage- og sportsolier og lotioner. Den bruges ofte til at lindre kløe, for eksempel efter solskoldninger eller insektbid.

Den menes at være nyttig mod lejlighedsvise luftvejsproblemer og mavebesvær.

Mentol, en forbindelse, der findes i pebermynte, er meget populær i mundhygiejneprodukter, tyggegummi og luftfriskere.

100% NATURLIG OG REN FOOD GRADE ESSENTIEL OLIE

KEMISKE BESTANDDELE

Hovedbestanddelene er Menthol og Menthone, som er kendt for at styrke, stimulere og forhindre bakterievækst. Det indeholder også Isomenthol og dets acetat, Limonen, alfa-pinen.

MIX

Pebermynte kan blandes med eukalyptus for at øge kognitiv ydeevne. Pebermynte passer også godt sammen med lavendel, oregano, citron, rosmarin og Tea Tree. Dryp en dråbe pebermynte, boswellia og appelsin i håndfladerne inhalér et par gange, så bliver din tankegang og energi øjeblikkeligt styrket.

BRUG

Aromatisk: Tilføj et par dråber til din diffuser, og det skulle effektivt lindre symptomerne på forkølelse, hjælpe med at åbne luftveje og reducere overbelastning. Dens friske aroma vil fylde rummet og fremme opmærksomheden og forbedre koncentrationen.

Påførsel: Tilsæt et par dråber til en bæreolie og gnid dem ind i huden eller fortynd i vandspraybeholder og brug som middel imod myg og andre insekter. Det er også populært i lotioner til behandling af solskoldning, kløe eller betændt hud.

NYTTIGE TIPS

Den hjælper med at bekæmpe dårlig ånde og problemer med tandkødet, når det bruges i mundskyl. Træk vejret ind for at lindre køresyge eller generel kvalme. Indånding af pebermynte kan også hjælpe med at bremse appetitten og fremkalde en følelse af mæthed.

Fortynd en dråbe i sød mandel basisolie og massér dine tindinger for at lindre gener. Inhaler før og under træning for at øge dit humør og reducere træthed.

Tilføj et par dråber til din shampoo for at hjælpe med at behandle skæl. Tilføj et par dråber til bunden af ​​en skraldespand for at reducere lugte og genopfriske.

ADVARSEL

Fortynd altid Pebermynte i en bærerolie inden påføring på huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Må ikke indtages. Brug det ikke, hvis du er gravid eller under behandling af en læge.

Vægt 2 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt