Wetality Air – Luftrenser

kr. 2.995,00 Inkl. moms

Den luft du indånder, er det, du er

På lager

Varenummer (SKU): QV11.11 Kategorier: ,

Klør din hund sig?

Med luftrenseren fra Wetality kan du hjælpe din hund mod allergi eller vejrtrækningsproblemer.

Luftrenseren fra Wetality fjerner alle partikler der måtte genere dig og din hund.

Ud over det er luftrenseren fra Wetality en kraftig luftrenser med et 7 trins filtreringssystem. Den fjerner 99,97% skadelige partikler og er samtidig en luftfugter der ikke udtørrer huden. Du kan tilsætte essentielle olier fra Wetality så som citrus og lavendel for at skabe duft.

Kvaliteten på den luft, vi indånder, er lige så vigtig for vores velbefindende, som den mad vi spiser og det vand vi drikker.

Luftforurening er årsagen til mage sygdomme – og alt for mange tidlige dødsfald. I en by som København dør ca. 550 mennesker af luftforurening om året. Det er 550 for mange.

( Kilde : Københavns Kommune)

Luftforurening fra trafik, varmekilder og industriel forurening, er årsagen til dårlig luft- og desværre bliver luften ikke kun på gaden. En ganske stor del af den forurenede luft, er den du indånder derhjemme.

Forureningen er også medvirkende årsag til ca. 20000 tilfælde af kronisk bronkitis, astma, luftvejssygdomme , hjertesvigt og lungekræft i Danmark. Det er en bekymrende kendsgerning, at selv et økologisk bevidst land som Danmark overstiger luftforurenings grænserne hvert år. Ifølge WHO indånder 92 % af verdens befolkning usundt luft.

(Kilde : WHO )

Sidst men ikke mindst bliver vi mere og mere udsat for allergener og vira – herunder vira, som vi alle sammen har været dybt berørt af for nylig. Men heldigvis kan risikoen for alt ovenstående reduceres betydeligt med Wetality Air.

Med Wetality Air får du 3 maskiner i en.

  • Kraftfuld luftrenser, der holder indeklimaet sundt og rent
  • Effektiv luftfugter, der giver næring til huden og ikke udtørrer lungerne
  • Aroma Diffuser til aromaterapi med essentielle olier eller E-liquid for velduftende og afslappende atmosfære.

På billede foran kan du se de 7 filter der er i Wetality Air, her kommer en forklaring på dem.

  • Aluminiumsfilter : Det er det mest grovkornede filter. Filteret håndterer partikler over 10 um og sikrer at de næste filtre ikke ødelægges eller stopper til. Dette filter kan man selv rengøre med jævne mellemrum, for at sikre effekten.
  • For Filtrets funktion er filtrering af støvpartikler over 5 um, filter kan fjerne store mængder støv , hår , mider mm.
  • HEPA H13 filter kan fjerne bakterier, pollen røg, mm. HEPA-filter er meget effektivt og fjerner 99,97 % af resterende partikler.
  • Det aktive filter absorberer og nedbryder formaldehyd, phenol, benzen, røg og skimmel i luften.
  • Foto Katalysatoren adsorberer skadelige molekyler. Herefter belyses de med UV-lys, der forårsager en reaktion på katalysatoren, der frigiver elektroner og forbedrer den atmosfæriske luft.
  • Når ionerne vendes vil de tiltrække positive uønskede partikler i luften, som derved kondenserer og bliver tungere. Disse partikler falder til jorden. Denne proces er især god til forebyggelse af luftvejssygdomme.

Wetality AIR indeholder en 800 ml vandbeholder, der kan frigive fugt og duft i den rensede luft. Du kan indstille luftfugte-funktionen med en timerfunktion med et interval fra 1 til 8 timer. Du kan tilsætte Wetality Essential Oils i vandet for at nyde fordelene ved aromaterapi.

MED ESSENTIELLE OLIER BLIVER DIN WETALITY LUFTRENSER OGSÅ EN AROMATERAPI-ENHED

Wetality Air har en indbygget vandtank på 800 ml, hvilket sikrer optimal fugtighed. Hvis du tilføjer æteriske olier, bliver det en diffusor.

Anvendelsen af ​​æteriske olier til terapeutiske, åndelige, hygiejniske og ritualistiske formål går tilbage til gamle civilisationer. Kinesere, indianere, egyptere, grækere og romere var de første til at bruge dem i kosmetik og parfume. I dag bliver de mere og mere populære inden for alternativ medicin og som et naturligt middel til mange ting.

En verden af ​​aromaterapi venter dig!
Tilsæt 10-30 dråber i vandtanken, og nyd aromaterapi-effekten og den behagelige duft, den fylder rummet op med. Du kan bruge de samme olier til hudbehandling, når de fortyndes i en bærerolie eller din yndlings kosmetik.

Wetality tilbyder 100% ren og naturlig æterisk olie fødevarer godkendt kvalitet, i forskellige sorter: Tea Tree, Lemon, Kamille, Rosmarin, Ylang Ylang, Oregano, Lavendel, Pebermynte, Røgelse, Eukalyptus, Appelsin, Sage og Basil.

Virus

Fjerner vira

Allergy

Allergier

Smoke

Fjerner passiv røg og damp

Air particles

Fjerner 99,97% af alle luftpartikler

Bacteria

Fjerner bakterier

Gases

Fjerner farlige gasser

Air

Fjerner skimmel og svamp fra luften

TEKNISKE SPECIFIKATIONER

Wetality Air
Model Wetality Air
Filtre 5-lags filter system, + ION-vending og UV-C
For filtrering JA
HEPA-filter H13 JA
Aktivt kulfilter JA
Fjerner allergener + lugt JA
UV-LYS JA
Diffuser-funktion JA
Negativ ionvending JA
Støjniveau 35~65 Db
Rum størrelse Op til 70 m2
Mål B39 x D23 x H61,5 cm
Kapacitet 430m3/time
Sleepmode JA (8 timer)
Strømforbrug 80 W
Vandbeholder 800 ml
Vægt 7 kg
Air frisklufter brochurer

Vægt 10 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt