Lavender

kr. 247,50 Inkl. moms

LAVENDEL HJÆLPER DIG MED AT SLAPPE AF

Varenummer WL Kategori Tags ,
Del
Del
Del

Brugen af lavendel er blevet dokumenteret i over 2500 år. Navnet stammer fra et latinsk ord ‘lavare’, hvilket betyder at vaske – romerne brugte det til badning samt til at give deres omgivelser en behagelig duft.

Gamle græske og romerske læger brugte det til at lindre fordøjelsesbesvær og hovedpine og til at rense sår. I det 19. århundrede solgte sigøjnere buketter af lavendel på gaderne, for at bringe folk held og lykke.

Lavendel er i dag meget populært inden for aromaterapi, naturlig kosmetik og parfumeindustrien.

Wetality Essential oils

DUFT
Blomster, frisk, sød og lidt frugtagtig.

EGENSKABER
Lavendel er absolut verdens mest populære og mest elskede æteriske olie.

Den er et ”must-have” i enhver husstand på grund af dens kraftfulde og nyttige egenskaber.

Den er beroligende, afslappende, fysisk og følelsesmæssigt balancerende, både i aromaterapi- og kosmetikindustrien. Den har naturlige egenskaber, som er blevet anerkendt gennem historien og over hele verden.

Wetality Essential oils
Alle Wetality Essentielle Olier er certificeret FOOD GRADE, og er velegnet til fødevare-, drikkevarer- og aromaindustrien.
Wetality Essential oils
Wetality’s EO’er er vand / dampdestilleret eller mekanisk koldpresset – der anvendes ikke kemikalier, opløsningsmidler eller giftige stoffer.
Wetality Essential oils
Wetality’s Essentielle Olier er 100% rene, naturlige, økologisk og certificeret FOOD GRADE.
Wetality Essential oils
Hver Wetality Essentielle Olie bliver hver især dyrket i de områder hvor de trives bedst. F.eks er citronerne fra Sicilien og Rosmarinen fra Marokko.

LAVENDEL
(LAVANDULA ANGUSTIFOLIA)

100% NATURLIG OG REN FOOD GRADE ESSENTIEL OLIE

KEMISKE BESTANDDELE
Forskellige lavendelarter indeholder forskellige kombinationer, hvilket alle resulterer i både generelle og nogle ekstra specifikke egenskaber. Monoterpener; Linalool, Linalil, Lavandulacetat, Terpinen-4-ol, Trans-beta-cimen, o-cimen.

Lavandula Angustifolia er kendt som ‘den ægte lavendel’ blandt over 40 forskellige arter.

WETALITY’S PRODUKTIONS METODE
Wetality’s Lavender essentiel olie produceres ved dampdestillation af bladene fra lavendelplanten.

MIX
Lavendel essentiel olie passer godt sammen med muskatsalvie og Ylang Ylang for at styrke hormonbalancen. Passer også godt sammen med Appelsin og Ylang Ylang til gode drømme og sammen med Boswellia for at opnå afslapning og lethed.

BRUG
Aromatisk: Tilføj et par dråber til din diffuser for at fremme afslapning. Det menes at balancere stress og reducere spændinger, mens det fungerer som en søvnhjælp til dem, der lider af søvnløshed. Tilsæt et par dråber til dit bad og genoplad dine ”batterier” efter en lang dag.

Påførsel: Dens beroligende egenskaber vil fungere godt i enhver form for kosmetisk produkt, hvor du beslutter dig for at tilføje et par dråber. Fortyndet og masseret ind i hovedbunden kan det fremme cirkulation og hårvækst.

NYTTIGE TIPS
Tilføj et par dråber til dit sengelinned eller pudebetræk, inden du går i seng, og du vil nyde fordelene ved dets beroligende egenskaber til en god nats søvn.

For at reducere forekomsten af ​​acne, vask dit ansigt, tør med et rent håndklæde. Fortynd en dråbe i håndfladen i en sød mandel basisolie og påfør blandingen på din hud.
Lav ansigtssauna – tilsæt blot et par dråber til en varm, fugtig ansigtsklud og opfrisk din hud med det samme. Lav en kold komprimering – tilsæt et par dråber til en våd klud, afkøl den i køleskabet og læg den på din pande eller ethvert andet sted.
Frisk dit vasketøj op – tilsæt 10 til 20 dråber (evt. kombineret med Boswellia), når du vasker i vaskemaskine. Det vil booste duften og friskheden naturligt. Smid en klud, som du har tilføjet et par lavendeldråber i din tørretumbler sammen med dit vasketøj – du vil nyde frisk-duftende tøj hele dagen.

Brug som førstehjælp ved mindre skrammer eller udslæt, fortynd altid i en bæreolie før påføring. Du kan også fortynde med jojobaolie og massere jævnligt på et arområde. Det vil hjælpe huden med at hele, og arret vil mindskes.
Tilføj til nogle vatkugler og placer i en vakuumpose. Det vil opfriske dine tæpper og andre overflader. For at reducere misfarvning og mørke pletter på huden fortynd en dråbe i håndfladen i en sød mandel basisolie.

ADVARSEL
Fortynd altid Lavendel i en bærerolie inden påføring på huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Må ikke indtages. Brug det ikke, hvis du er gravid eller under behandling af en læge.

Wetality Essential oils

Wetality Essential oils2-3

Føj et par dråber til sengelinned for en afslappende søvn.

Wetality Essential oils

Wetality Essential oils1 +

For at reducere akne kan du fortynde en dråbe i håndfladen og blande med sød mandelolie.

Wetality Essential oils

Wetality Essential oilsMIX

Dryp på en vatkugle og sug den op i støvsugerposen.

Wetality Essential oils

Wetality Essential oils10-20

Tilsæt 10 til 20 dråber til dit vasketøj inden vask.

FORTYND DINE ESSENTIELLE OLIER I DEN BEDST MULIGE BÆREOLIE (se mere på hundetjek.dk)

Wetality Essential oils

Vægt 0,30 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt