Lavendel olie

kr. 248,00 Inkl. moms

LAVENDEL HJÆLPER DIG MED AT SLAPPE AF

På lager

Varenummer W03 Kategori
Del
Del
Del

Brugen af lavendel er blevet dokumenteret i over 2500 år. Navnet stammer fra et latinsk ord ‘lavare’, hvilket betyder at vaske – romerne brugte det til badning samt til at give deres omgivelser en behagelig duft.

Gamle græske og romerske læger brugte det til at lindre fordøjelsesbesvær og hovedpine og til at rense sår. I det 19. århundrede solgte sigøjnere buketter af lavendel på gaderne, for at bringe folk held og lykke.

Lavendel er i dag meget populært inden for aromaterapi, naturlig kosmetik og parfumeindustrien.

DUFT: Blomster, frisk, sød og lidt frugtagtig.

EGENSKABER

Lavendel er absolut verdens mest populære og mest elskede æteriske olie.

Den er et ”must-have” i enhver husstand på grund af dens kraftfulde og nyttige egenskaber.

Den er beroligende, afslappende, fysisk og følelsesmæssigt balancerende, både i aromaterapi- og kosmetikindustrien. Den har naturlige egenskaber, som er blevet anerkendt gennem historien og over hele verden.

100% NATURLIG OG REN FOOD GRADE ESSENTIEL OLIE

KEMISKE BESTANDDELE

Forskellige lavendelarter indeholder forskellige kombinationer, hvilket alle resulterer i både generelle og nogle ekstra specifikke egenskaber. Monoterpener; Linalool, Linalil, Lavandulacetat, Terpinen-4-ol, Trans-beta-cimen, o-cimen.

Lavandula Angustifolia er kendt som ‘den ægte lavendel’ blandt over 40 forskellige arter.

MIX

Lavendel essentiel olie passer godt sammen med muskatsalvie og Ylang Ylang for at styrke hormonbalancen. Passer også godt sammen med Appelsin og Ylang Ylang til gode drømme og sammen med Boswellia for at opnå afslapning og lethed.

BRUG

Aromatisk: Tilføj et par dråber til din diffuser for at fremme afslapning. Det menes at balancere stress og reducere spændinger, mens det fungerer som en søvnhjælp til dem, der lider af søvnløshed. Tilsæt et par dråber til dit bad og genoplad dine ”batterier” efter en lang dag.

Påførsel: Dens beroligende egenskaber vil fungere godt i enhver form for kosmetisk produkt, hvor du beslutter dig for at tilføje et par dråber. Fortyndet og masseret ind i hovedbunden kan det fremme cirkulation og hårvækst.

NYTTIGE TIPS

Tilføj et par dråber til dit sengelinned eller pudebetræk, inden du går i seng, og du vil nyde fordelene ved dets beroligende egenskaber til en god nats søvn.

For at reducere forekomsten af ​​acne, vask dit ansigt, tør med et rent håndklæde. Fortynd en dråbe i håndfladen i en sød mandel basisolie og påfør blandingen på din hud.

Lav ansigtssauna – tilsæt blot et par dråber til en varm, fugtig ansigtsklud og opfrisk din hud med det samme. Lav en kold komprimering – tilsæt et par dråber til en våd klud, afkøl den i køleskabet og læg den på din pande eller ethvert andet sted.

Frisk dit vasketøj op – tilsæt 10 til 20 dråber (evt. kombineret med Boswellia), når du vasker i vaskemaskine. Det vil booste duften og friskheden naturligt. Smid en klud, som du har tilføjet et par lavendeldråber i din tørretumbler sammen med dit vasketøj – du vil nyde frisk-duftende tøj hele dagen.

Brug som førstehjælp ved mindre skrammer eller udslæt, fortynd altid i en bæreolie før påføring. Du kan også fortynde med jojobaolie og massere jævnligt på et arområde. Det vil hjælpe huden med at hele, og arret vil mindskes.

Tilføj til nogle vatkugler og placer i en vakuumpose. Det vil opfriske dine tæpper og andre overflader. For at reducere misfarvning og mørke pletter på huden fortynd en dråbe i håndfladen i en sød mandel basisolie.

ADVARSEL

Fortynd altid Lavendel i en bærerolie inden påføring på huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Må ikke indtages. Brug det ikke, hvis du er gravid eller under behandling af en læge.

Vægt 0,8 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt