Canelana Thermo – vindtæt og vandafvisende

kr. 599,00kr. 1.599,00 Inkl. moms

Varenummer (SKU): CA9 Kategori:

THERMO- vindtæt og vandafvisende – til de koldeste dage!

THERMO er Canelana’s varmeste ulddækken. THERMO består af et tykt blødt inderfor af ren merinould, ydersiden er dækket med vind- og vandtæt åndbar softshell med membran. Ypperlig i både sne, ruskvejr og til de koldeste dage. Dækkenet ligger godt hen over ryggen og lår. Det dækker og beskytter de vitale organer og store muskelgrupper. Fronten er ribstrikket for bedre fleksibilitet ved af- og påklædning. Der er justerbar strop rundt om maven og stramning i både hals og bag, til bedst mulig pasform til din hund. Uld absorberer meget fugtighed og varmer, selvom det er vådt. Uld er ikke statisk og lugt sætter sig ikke i et ulddækken, ligesom det gør i et syntetisk dækken.

Canelana THERMO ulddækken har samme pasform som Canelana Aurora, Ambassadør og Frost og det sidder som støbt på de fleste hunde.
THERMO er lavet med dobbelt stof, med softshell udenpå og tyk uld indeni – de andre modeller er med et enkelt lag. THERMO fylder mere end de andre modeller og det er derfor muligt din hund skal have et nummer større i denne model.

Vaskeanvisning:
Vaskes på uld program med uld vaskemiddel på 30 grader.

Hvorfor uld dækken?

Uld har 3 fantastiske egenskaber: Det varmer, isolerer og er åndbart. At holde hundens muskler varme både før og efter tur og træning, kan virke skadeforebyggende og vil hjælpe hunden med at restituere hurtigere. Hundens krop behøver derfor ikke bruge unødig energi på at holde kropstemperaturen oppe.
Brug af ulddækken er ypperlig mellem slip på jagtprøver! Ulddækken kan være nyttig for alle hunde, uanset race. Specielt ældre hunde, hunde med skader eller artroser, vil ofte have dårligere cirkulation og dermed fryse lettere. Ingen kan lide at fryse! Uld bør være første valget for enhver hund på kolde og fugtige dage! Stik gerne hånden ind under dækkenet, for at mærke om hunden er kold eller varm.

Størrelses guide:
Mål fra midt skulderblad til lige over haleroden.

Terriermodellen har åbning i bag til haler som står ret op. Findes i hhv. str. XS, S, M.

Dækkenet er målt fra stramningen i halsen til midt på indsnittet over halen. (eller til indsvinget for halen på terrier-modellen). Stramningen i halsen kommer omtrent mellem skulderbladene på hunden, lidt foran hvis du strammer op i dækkenet om halsen. Og halerod bør være omtrent midt på indsnittet for at det skal være langt nok til at lægge sig ned over hoftene.

Mål derfor hunden mellem stregerne i illustrationen ovenfor. NB – Ambassadør, Lana, Aurora, Frost og Thermo er klippet efter samme mål. Thermo virker trangere og lidt mindre end Ambassadør og de andre i samme størrelse fordi det fylder mere med softshell udenpå og tyk uld indeni. Det er derfor mulig at hunden bør have en størrelse mindre i Ambassadør og f.eks. Lana end den har i Thermo.

Sådan giver du dækkenet på: 1) træk over hovedet, 2) stram tilpas i halsen, 3) fæst delen som går ned under brystet og over ryggen, 4) fæst delen som går mellem forben og juster eventuelt strikken, 5) stram elastikken bagtil sådan at dækkenet lægger sig rundt om lår og bagpart.

 

Vægt 0,180 kg
Størrelse

2XL 73 cm, 2XS, 2XS Terrier, 3XS, 3XS Terrier, Dachs 30, Dachs 33, Dachs 36, Dachs 40, Dachs 45, Dachs 50, L, L Terrier, M, M Terrier, M/L 48 cm, M/L 48 cm Terrier, M/L 53 cm, S, S Terrier, S/M, S/M Terrier, XL 64 cm, XL 69 cm, XS, XS Terrier, M/L 53 cm terrier

Farve

Grøn, Rød, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt