Zoneterapi

kr. 650,00 Inkl. moms

Zoneterapi er en naturlig og effektiv manuel behandlingsteknik, der med store fordele kan anvendes til behandling af hunde og katte.

På lager

Varenummer (SKU): HT05 Kategori:

Hvordan forgår behandlingen?

Der startes med en kort samtale omkring dyrets symptomer og diagnose, jeg udformer en journal. Hunden behandles af mig ca. en halv til en hel time. Normalt slapper hunden godt af og falder måske ovenikøbet i søvn. Men du vil kunne se, når hunden har ømme zoner, der fortæller, at der er ubalance i dens krop. Det viser den på forskellig vis: giver lyd fra sig, trækker poten til sig, smasker, gaber, ændrer ørernes stilling, kigger på mig osv. Men den falder til ro igen, og når jeg har behandlet færdig, får du udlevet materiale med hundepoter, hvor du kan se, de zoner, du selv kan arbejde med for at hjælpe din hund. Jeg instruerer dig, så du kan føle dig tryg og sikker, når du selv skal massere din hund. Det vil typisk tage ca. 10 minutter, og mange hundeejere er glade for den gode kontakt i disse minutter og for at kunne hjælpe deres hund.

I dagene efter bedes du holde mig underrettet om din hunds reaktioner helst på mail, og derudfra fastsætter vi det videre forløb.
Jeg oplever hundeejere har de samme 2 bekymringer: kan hunden ligge stille så længe, og den kan ikke lide, man rører dens poter. Heldigvis viser det sig hurtigt under behandlingen, at det har været unødvendige bekymringer. Hunde synes, det er dejligt at få zoneterapi. Den første gang kan de godt være skeptiske, men de falder hurtigt til ro, når de mærker, at man kun vil dem det godt.

Behandling af din hund foregår hos Hundetjek i Herlev

Certificate  Bestilling af behandling her: 

Afbud skal meldes senest 24 timer før på telefon! For sent afbud afregnes med 1/2 honorar af den bookede behandling.

Melder du afbud på SMS eller MAIL, så vær opmærksom på at dit afbud først er registret når du modtager svar retur!

Ved udeblivelse uden forudgående afbud opkræves det fulde beløb for den bookede behandling, også sselvom der ikke har fundet nogen behandling sted.

OBS! Afbud modtages ikke via Facebook, Messenger og andre sociale medier.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt