TicLess pet

kr. 199,00 Inkl. moms

TickLess sort er produktet til dem, som ønsker et forebyggende middel mod tæger, flåter og lopper, men som helst går en stor bue uden om kemiske midler

På lager

Varenummer (SKU): Q4121 Kategori:

Beskrivelse

TickLess sort er en lille enhed, som man sætter i hundens halsbånd eller sele. Den afgiver ultralyde, som hverken vi mennesker eller vores kæledyr kan høre eller bliver påvirket af. Der er ingen kemiske eller giftige stoffer i enheden.

Men ultralyden forstyrer tæger, flåter og loppers reaktionsmønster, og de hopper derfor ikke på vores kæledyr.

En tæge eller flåt har organer i deres forben, der reagerer på varmeforandring og co2 forandring. Det betyder, at når en tæge eller flåt er sulten sætter den sig afventende med forbenene løftet. Når den så registerer forandring i varmen eller co2, så sætter den sig fast.

Ultralyden forstyrer organernes evner, så tægen mister fokus, og den angriber derfor ikke, når vores kæledyr passerer. Det samme gælder for lopper (loppernes sanseorgan sidder blot i loppens nakke).

TickLess er derfor en ganske simpel lille enhed, som gør en stor forskel for vores kæledyr.

TickLess virker i ca. 9 måneder fra åbning. Når hunden bærer TickLess har den en rækkevidde på ca. 1,5m rundt om hunden.

Batteriet i TickLess kan ikke skiftes. Man kan ikke tænde og slutte en TickLess. Når den først er tændt, så virker den hele døget i 9-10 måneder. Enheden har en kontrolfunktion. Det vil sige, at at trykkes der på enheden og den lyser rødt, så virker den fortsat. Hvis den ikke lyser rødt, at batteriet opbrugt og enheden kasseres.

– Kemikalie fri
– Op til 12 måneders beskyttelse
– 40 KHZ
– Forbyggende løsning mod parasitter
– Specielt velegnet til hvalpe, killinger, samt til drægtige, syge og ældre dyr.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt