Separationsangst spray

kr. 199,00 Inkl. moms

Varenummer C07 Kategori Mærke
Del
Del
Del

Lider din hund af separationsangst, eller har den problemer med at være alene hjemme, så er dette sprayen for jer!

Ved brug af denne aromatiske spray, skaber vi en afslappet sindstilstand hos hunden. Kombineres dette med adfærdmæssig behandling, kan det udløse ro hos hunden og er derfor det perfekte supplement til alene-hjemme-træning.

50 ml ECO-HDPE plastflaske med genanvendelig PP-PLAST spraylåg.

Formål:
Hunde er ikke designet til at være alene. De er fra naturens side, skabt til at eksistere i en flok og derfor er separationsangst et af de største adfærdsmæssige problemer vi har i Danmark.

Hunde der lider af separationsangst får det ikke bedre af sig selv. Det er derfor essentielt at starte behandlingen så tidligt som muligt. Behandlingen kræver meget tålmodighed og en stor indsats fra dig som ejer. Sprayen kan ikke stå alene, men bør kombineres med adfærdsændrende øvelser. Disse øvelser variere fra hund til hund og kræver derfor konsultation med en uddannet adfærdsterapeut – kontakt os gerne for dette. Samtidig kræver det gentagne daglig træning og er derfor ikke et hurtigt overstået problem.
Ved svær separationsangst, kan det være nødvendigt at kombinere behandlingen med et angstdæmpende middel i starten. Konsulter din dyrelæge for dette.

Ved at bruge aromaterapi, aktivere vi dele af hjernen som er involveret i adfærdsmæssige og følelsesmæssige reaktioner, især overlevelsesadfærd: fodring, reproduktion, forældrerollen, samt kamp-flugt-frys-reaktioner. Det er også derfor at vi tit bruger aromaterapi til behandling i menneskeverdenen, når vi skal arbejde med f.eks. angst, vrede, frygt, stress etc.

Hunde har en meget stærkere lugtesans end mennesker og de har mulighed for at indånde mere af aromaterapien hurtigere end mennesket og derved cirkulerer de essentielle olier rundt i kroppen hurtigere. Idet aromaterapien optages hurtigt, virker det som en rigtig godt supplement til din anden træning, således at I kan komme af med køresygen.
Aromaterapien forstærker nemlig virkningen af den træning du udfører og hjælper og støtter din hund holistisk. Når aromaterapien bruges korrekt, vil du opleve at den dæmper angst og fremmer din hunds velvære på langt sigt.

Har du brug for hjælp til at komme igang med den adfærdsmæssige træning mod separationsangst, kan vi også være behjælpelige her. Spørg endelig!

Anvendelse:
Vores aromaterapeutiske tekstilspray er genvejen til dét sted hvor adfærden har sit udspring, nemlig i hundens hjerne.

Tekstilsprayen indeholder en specielt formuleret aromaterapiblanding til hunde med separationsangst, hvor alle ingredienser bidrager aktivt til at promovere ro og afslappethed.

Blomstervand af jasminblomster – dæmper nervøsiteten for at blive separeret fra andre

Ylang-ylangolie – dæmper stress, nedtrykt- og glædeløshed

Cedartræolie – beroliger og promoverer følelsen af være forbundet og støttet i træningssammenhænge

Basilikumolie – mindsker angst, følelsen af overvældelse og udmattelse

Omryst før brug. Spray ét til to pump på tekstiler (tæpper, puder, kurv) nær hunden, med ca. 20 cm afstand fra spray til tekstil. Sprayen bør ikke bruges på plastik, såsom en transportkasse.

Sprayen er specialdesignet til brug med hunde og er derfor ganske ufarlig for hunden at få på huden, i pelsen eller i munden. Det anbefales imidlertidig ikke at anvende sprayen direkte på hunden.
Aromaterapi bør bruges med respekt for hundens følsomme næse. Ved at sprøjte på tekstiler, fremfor direkte på hunden, giver du hunden frit valg til at justere koncentrationen. Hunden kan have behov for at begrave næsen i duften, eller fortynde duftmolekylerne ved at lægge sig med en vis afstand til kilden. Så længe hunden har snuden i retning af duftkilden, uanset afstanden hertil, bearbejder hjernen aktivt duftmolekylerne.

Hunde har forskellige behov og er udstyret med forskellige følsomheder, som desuden kan variere fra dag til dag. Alt sammen noget du ikke kan imødekomme og respektere, hvis du sprayer direkte på hunden.
Derfor anbefales det heller ikke at spraye direkte på hundens seng, da det kan afholde hunden fra at benytte den, såfremt duftkoncentrationen er for stærk i den given situation.
Flytbare tekstiler som tæpper, pudder og tøj er således mest velegnet til respektfuld aromaterapi.

Opbevaring:
Opbevares på et køligt sted væk fra direkte sollys.

Ingredienser:
Jasminblomstervand, ylang-ylangolie(+), cedartræolie(+), basilikumolie(+).

(*) Organic
(**) Biodynamic
(+) Certified Pure Therapeutic-Grade® (CPTG®)

Sprays fra Central er håndrørt i små portioner, indfarvet af naturlige ingredienser som blomstervand og dufter af CTPG®-certificeret essentielle olier (0,50%), som kan føre til mindre variationer i væskens konsistens, farve og duft.

Væsken er vegansk og består af naturlige (100%) ingredienser, og er i øvrigt helt fri for syntetiske parfume- og farvestoffer, nanopartikler samt parabener.

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt