MUFFIK Sanse Måtter

kr. 79,00kr. 99,00 Inkl. moms

Kickstarter proprioceptorerne på undersiden af hvalpens/hundens poter

Varenummer (SKU): EC01 Kategori: Tag:

Sanse Måtter fra MUFFIK

Formidabel produkt til stimulering af hvalpens/hundens sanser. Motorik og selvtillid styrkes ved hjælp af de mange forskellige sanseindtryk.
Hos hvalpen vil brug af sansemåtterne kickstarte proprioceptorerne (pattedyrs sansemotoriske nervesystem) på undersiden af poterne.
De forskellige sanseindtryk vil styrke hvalpens/hundens kropsforståelse, balance og muskler.

Sådan gør du:

  • Vælg først ‘Variant’  (mønster på udformningen)
  • Vælg derefter ‘Type’  (blød eller hård)
  • Vælg ‘Farve’

Du kan frit sammensætte antal og typer til dit tæppe af sansemåtter, og samle præcis det der passer til din hvalp(e)/hund(e).
Vi anbefaler disse lækre sanse måtter til bla. opdrættere som ønsker at styrke de små hvalpes motorik, selvtillid og balance, samt til dig der ønsker at udfordre din hvalp/hund med nyt og spændende underlag. De mange forskellige sanseindtryk styrker og udvikler din hunds motorik.

Artikel:
Om den proprioceptive sans. Samme principper som hos mennesker https://sund-forskning.dk/…/kroppen-kompenserer-den…/

Materiale:
WPC (træ-plastik) / Blød og hård PVC

Dimensioner:
29,79 x 29,79 cm.

Detaljeret beskrivelse:
Muffiks sansemåtter er forbedrede på undersiden. De har gennemgået en opgradering så resultatet ikke kun ses på ydersiden, men også mærkes på undersiden. Undersidens konstruktion er forstærket hvilket resulterer i en højere tryk kapacitet fra alle sider.

Instruktioner:
Du modtager din ordre i en pakke designet til ordren. Efter udpakningen kan måtterne være bøjet. Dette er ikke en defekt, det sker nogle gange ved transport. I dette tilfælde skal du lægge måtterne på en flad hård overflade, og de vil automatisk flade ud. Læg stykkerne sammen som du vil på en flad hård overflade, derefter kan du bruge dem med det samme.
Hvis måtterne bliver snavsede, skal du bare skylle dem med lunken vand. Hvis de ikke bliver rene nok, skal du bruge en blød børste og rengøre dem. Tør måtter med et håndklæde, og de er klar til brug.
MUFFIK sanse måtter er lavet af PVC, og er skridsikre. De kan bruges på alle flade overflader.

OBS: Tåler ikke direkte sollys. Må ikke anvendes på ujævn overflade. Tåler ikke for frost. Tåler ikke vask i opvaskemaskinen.

Certifisering: Date of issue: 14.05.2020 Valid until: 13.05.2023
MUFFIK ortopædiske måtter har opnået en streng certificering. De er testet i henhold til standarden EN 71-1: 2014 + 2018 a EN 71-2 2011 + A1: 2014 a EN 71-3: 2019-0

Vægt 0,500 kg
Variant

, , , , , , , , ,

Type variant

, ,

Farve

Aqua, Bamboo, Beige, Blå, Bordeaux, Brun, Camel, Elmwood, Grå, Granit, Grøn, Hi-Viz gul, Hi-Viz orange, Hvid, Lilla, Mint, Mocca, Mørkeblå, Orange, Pink, Rød, Sand, Sort, Sølv, Turkis, Wild Rose, Zinfandel

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt