MUFFIK Happy Paws

kr. 579,00 Inkl. moms

Startpakke (8 stk.)

Kickstarter proprioceptorerne på undersiden af hvalpens/hundens poter

Varenummer (SKU): EC03 Kategori: Tag:

Happy Paws fra MUFFIK

Happy paws make happy dogs

Vidste du at sanse måtter anvendes til træning og genoptræning af vores firbenede bedste venner ? Muffik’s sanse måtter anvendes allerede i mange lande, både til at gå på, løbe på, træne på, søge guffer på, og genoptræne på. Har du en hund som har behov for genoptræning ? Vil du give den en bedre mulighed for genoptræning på forskellige overflader, når du ikke har mulighed for at give den flere stimuli ? Så er der ikke noget nemmere end dette sæt af 8 forskellige stimuli sammensat kun for hunde.

Vi anbefaler også disse lækre sanse måtter til opdrættere. Allerede når hvalpene er omkring 3 uger gamle kan man med fordel lægge måtterne ind i hvalpegården. Når hvalpene bevæger sig hen over sanse måtterne, vil alle de mange sanse indtryk kickstarte udvikling af balance og motorik tidligere end normalt. Det vil styrke og booste hvalpens motorik, balance, muskler og selvtillid.

Sansetæppet kan anvendes af alle hunde i alle aldre og størrelser. Du kan styrke hundens motorik og balance ved at lave sjove lege på sansetæppet. Prøv f. eks at drysse guffer ud over måtterne, og gemme dem i sprækker. Din bedste ven vil elske at lede efter gufferne på sansetæppet

Indhold (8 stk):
1 x Græs, hård
1 x Skov, hård
1 x Eng, hård
1 x Småsten, hård
1 x Rødder, blød
1 x Træstub, hård
1 x Muffik, hård
1 x Nødder, hård

Artikel:
Om den proprioceptive sans. Samme principper som hos mennesker https://sund-forskning.dk/…/kroppen-kompenserer-den…/

Materiale:
Blød og hård PVC

Dimensioner:
29,79 x 29,79 cm.

Detaljeret beskrivelse:
Muffiks sansemåtter er forbedrede på undersiden. De har gennemgået en opgradering så resultatet ikke kun ses på ydersiden, men også mærkes på undersiden. Undersidens konstruktion er forstærket hvilket resulterer i en højere tryk kapacitet fra alle sider.

Instruktioner:
Du modtager din ordre i en pakke designet til ordren. Efter udpakningen kan måtterne være bøjet. Dette er ikke en defekt, det sker nogle gange ved transport. I dette tilfælde skal du lægge måtterne på en flad hård overflade, og de vil automatisk flade ud. Læg stykkerne sammen som du vil på en flad hård overflade, derefter kan du bruge dem med det samme.
Hvis måtterne bliver snavsede, skal du bare skylle dem med lunken vand. Hvis de ikke bliver rene nok, skal du bruge en blød børste og rengøre dem. Tør måtter med et håndklæde, og de er klar til brug.
MUFFIK sanse måtter er lavet af PVC, og er skridsikre. De kan bruges på alle flade overflader.

OBS: Tåler ikke direkte sollys. Må ikke anvendes på ujævn overflade. Tåler ikke for frost. Tåler ikke vask i opvaskemaskinen.

Vægt 2 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt