MUFFIK Magic Rotana

kr. 329,00 Inkl. moms

Kickstarter proprioceptorerne på undersiden af hvalpens/hundens poter

Varenummer EC02 Kategori Tag
Del
Del
Del

Magic Rotana – Sanse Måtte fra MUFFIK

Magic Rotana er en hård måtte med en hård skive som kan rotere. Skiven har skridsikre riller på overfladen som giver fodfæste. Frekvensen er langsom og fast så hunden kan nå at mærke skiven dreje, og kan udnytte og udvikle sin balance evne. Skiven har altså ingen hurtige drej, og er derfor en sikker bevægende overflade som udfordrer balance og motorik. Magic Rotana passer sammen med Muffiks andre sanse måtter, og kan derfor indsættes i et sanse tæppe hvor som helst.
Sammen med Muffiks mange andre sansemåtter vil hvalpen/hunden blive udfordret på alle parametre, og styrke både balance og motorik.

Elefant øvelsen med Magic Rotana
Vi kender alle elefant øvelsen som styrker relation, balance og motorik. Tag øvelsen til nye højder og overfør den til Magic Rotana.
Træn først elefant øvelsen på en lav balje, så hunden forstår konceptet. Byg derefter dit sansetæppe af forskellige sanse måtter fra Muffik, og placer Magic Rotana i midten af tæppet. Overfør derefter elefant-øvelsen til Magic Rotana i sansetæppet, og få fuld power på sanseoplevelser fra de omkring liggende sansemåtter, samt træne elefanten på Magic Rotana. Hunden vil blive maksimalt stimuleret og udfordret på alle sine sanser. Go´træning

Vægt 0,5 kg
Farve

Lilla, Turkis

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt