Ruffwear Grip Trex sko, 2stk.

kr. 484,00 Inkl. moms

Grip Trex hunde sko fra Ruffwear. Så ved man bare at det er luksus.

Varenummer (SKU): Q15202 Kategori:

Hundesko fra verdens berømte Ruffwear. De hedder Grip Trex og er til de aktive hunde. Skoene sidder rigtig godt på hundefoden også selv om man er meget aktiv i naturen. Skoen er opbygget i gode materialer, åndbar mesh på oversiden som holder støv, småsten og grus ude samt en fleksibil gummi Vibram sål som giver god støtte og sikre poten mod underlaget også selv om det er ruff.

Skoen er selvfølgelig åndbar og forsynet med reflekser. Overall en god og praktisk sko som anvendes til trakking, hiking, løb, træning og alt det aktive man kan byde sin hund. Men samtidig også en god hundesko hvis man har skader på poterne. Man skal beskytte en såret fod. Eller man blot vil beskytte imod den varme asfalt eller de saltede veje og fortove i vinterhalvåret. Træde poter er en øm sag for din hund. De udsættes for en del i sådan et hundeliv.

Du skal måle din hunds pote, for at finde den helt rigtige størrelse. Hvis du vælger den rigtige størrelse giver du hunden bedst komfort og glæde ved at bruge skoene.
Mål både forpoter og bagpoter, det der let kan være forskel i størrelsen. Du skal altid give sko på begge forben eller begge bagben eller alle fire ben. Også selv om behovet måske kun er et ben. De skal altid have på to poter af gangen.

Når du skal lære din hund at gå med sko så er det en udfordring som med ALT andet nyt. Det kræver gode godbidder og positiv indlæring. I starten vil hunden synes det er vildt underligt. Men start med de to forpoter og når hunden er helt tryg med det så kan du tilføje bagpoterne.

Grip Trex Sizing

Grip Trex Sizing

Vægt 0,5 kg
Sko størrelse

38 mm, 44 mm, 51 mm, 57 mm, 64 mm, 70 mm, 83 mm

Du kunne også være interesseret i...

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt