PhotonicLight P-Pen Rød

kr. 1.950,00 Inkl. moms

PhotonicLight P-Pen

– hurtigere vej til bedre energi

På lager

Varenummer VP06 Kategori
Del
Del
Del

Fotopunktur er akupunktur hvor der bruge lys i stedet for nåle. PhotonicLight P-Pen er en lysterapienhed, med en fokusert stråle for specifikt at aktivere energipunkter langs akupunkturmeridianerne.
Forskning har vist at lys bevæger sig langs disse meridianer akkurat som det gør i fiberoptiske kabler, og åbner og balancere energistrømmen.

Denne metode hjælper til med at balancere og helbrede kroppen, og er blevet brugt på heste, kæledyr og mennesker i over
25 år, og har endvidere opnået anerkendelse af akupunkturskoler og internationale lysterapiprogrammer, som et værdifuldt værktøj.

Fotopunkturprosesser

Fotopunktur udføres normalt ved at påføre rødt lys direkte på hu- den over punktet i 15 – 30 sekunder per punkt, afhængigt af enhe- dens effekt.
Dette aktiverer akupunkturpunktet i løbet af meget kort tid, noget som resulterer i at vi der kan bruge lys for at dæmpe smerte og inflammationer.

PhotonicLight P-Pen red

Photonic P-Pen red, er udstyret med rødt lys i fokusert stråle, som hjælper med at reducere smerte og øge cirkulationen i ethvert om- råde af kroppen, som trænger til pleje.

Photonic P-Pen red, er også god at bruge til forberedelse til en anden lysterapi behandling, som hel krops behandlinger, pad systemer og håndholdte enheder som Photizo LED Light Therapy fra Caball The- rapy Systems.

Photonic P-Pen red, er den første og eneste Fotopunktur pen, som leveres med fokusert stråle og med tilbehøret ULTRA FOKUS.
Med ULTRA FOKUS vil du få en endnu højere effekt på strålen, men også perfekt til at komme til i områder som nese, bihuler, øregange, samt på mindre områder og små dyr.

Photonic P- Pen red, tilbyder som den eneste på markedet både FOKUS og ULTRA FOKUS, i modsætning til andre produkter med et større behandlings område, som ikke er designet til målrettet fotopunktur og som derfor vil kunne ramme mere end et punkt af gangen.

Den eneste P-Pen med 3 forskellige behandlings styrker, HØJ, MED og PULS. Fordelen med disse 3 behandlingstyrker, er at nogen individer behøver længere tilvænning når der startes op med fotopunktur. Her er det en stor fordel at kunne starte på laves- te styrke og arbejde opad i styrke.

Teknisk information:

Bølgelængde 630 nm rød
180mW/cm2 med Fokus strobe
3 effekt niveauer: maximum, medium og pulserende
50.000 timer livstid på LED
Opladeligt Nimh batteri
1 års garanti fra købs dato

PhotonicLights P-Pen kommer med:

Photonic P-Pen red
CLT Photopunture Basic kursus
3x Fotopunktur skema
Ultra Fokus strobe
Batteri lader med usb stik
Smart opbevaringstaske, som du kan hænge i dit bælte
Manual på dansk

Vægt 5 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt