PetSafe Remote spray trainer

kr. 1.399,00 Inkl. moms

En veltrænet hund er alfa og omega.

Varenummer PDT44-16398 Kategori
Del
Del
Del

PetSafe – Fjerntræningsenhed med spray – 300m

Med et tryk på en knap sender fjerntræningsenheden et signal til din hunds halsbånd. Med de 3 træningsmuligheder—tone-, vibrations- og spraystimulering—kan du på kort tid sikre, at du har en veltrænet hund. Træningsenheden kan bruges til gåture uden snor inden for en rækkevidde af op til 300 m. Fjernkontrollen omfatter et digitalt display, der er nemt at læse, og træningshalsbåndet er et letvægtshalsbånd, der kan genoplades og er vandafvisende. Halsbåndet bruger udskiftelige, genanvendelige sprayrefill-patroner, der har ca. 35 sprays pr. brug. De er sikre og nemme at bruge. Der medfølger en citronella-refill og en uparfumeret refill

PetSafe™ fjerntræningsenheden med spray har 1 tone, 1 vibration og 1 niveau af spraystimulering. Så er det muligt for dig at vælge den stimulering, der er bedst til dit kæledyr. Vi anbefaler træning med tone og vibration, før der fortsættes til spray

Start af træning: Træningshalsbåndet må ikke anvendes, før hunden er mindst 6 måneder gammel og vejer mindst 3,6 kg.

Udskiftning af patron

– 35-40 spray pr. patronA
– Vandtæt
– Spray indikator
– Passer til en halsstørrelse op til 68 cm

Udskiftelige spraypatroner med forskellig duft 

Halsbåndet er udstyret med en spraypatron med en væske i, som udsendes når du trykker på den dertilhørende knap på fjernbetjeningen. 

Patronen er let at udskifte, og du kan vælge mellem to forskellige typer; parfumefri eller en frisk duft af citronella. 

Den udskiftelige patron giver mulighed for at finde den duft, der fungerer bedst for dig og din hund. 

Hver spraypatron indeholder mellem 35 og 40 sprays. Fjernbetjeningen er udstyret med en indikator, der viser, hvornår patronen er ved at løbe tør for væske. 

Genopladelige batterier sikrer lang levetid

Med til halsbåndet og fjernbetjeningen hører en oplader, der sikrer, at du let som ingenting kan oplade dit udstyr, når du kommer hjem fra træningen. 

Med den dertilhørende usb-oplader, oplades de genopladelige lithium-ion-batterier via en stikkontakt. 

De genopladelige batterier er ikke bare smarte – de sparer dig også for en masse penge, da du ikke behøver at købe nye batterier, hver gang de løber tør. Og så sparer det miljøet for en masse batterier. Det er win-win! 

Indstilleligt halsbånd kan tilpasses din hunds for maksimal komfort

Halsbåndet har en indstillingsmekanisme, der gør, at det passer til hundehalse helt op til 68 cm. 

Dette fjerntræningshalsbånd til hunde og jagthunde passer altså til langt de fleste hunderacer. 

Og så kan det indstilles, efterhånden som din hund får masser af muskelmasse efter jeres lange gå- og jagtture. Perfekt! 

Ydermere er halsbåndet vandafvisende, så du behøver ikke at frygte for dit udstyrs liv, når din hund lige føler for en tur i den lokale sø, eller en rulletur i en nærliggende vandpyt. Et hundehalsbånd skal kunne holde til lidt af hvert, og det kan dette fjerntrænings halsbånd fra PetSafe i aller højeste grad! 

3 års garanti 

Fjerntræningsenheden leveres selvfølgelig med 3 års garanti. Du er altså sikret 3 års højkvalitetstræning med din hund, hvor vi er sikre på at din hunds læringskurve vil være stærkt stigende hele vejen igennem. 

Ikke flere frustrerede gåture, hvor du halser rundt efter din hund. Med fjernstyringsenheden er disse ydmygende dage fortid. 

Til glæde for både dig og din hund! 

En udførlig dansk brugervejledning medfølger. 

Vægt 1 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt