Cooling-Bandana

kr. 125,00 Inkl. moms

Kølebandana til alle hunde,  sikrer at din hund kan køle tilstrækkeligt ned under leg, træning eller konkurrencer.

Varenummer (SKU): RX01 Kategori: Tag:

Den kølige beskyttelse mod overophedning

Varme er lige så farlig for vores hunde som for os. Mange hunde kan godt lide at ligge i den brændende sol. Her understøtter RelaxoPet FRESH COOLING-BANDANA hunden i dens termoregulering.

Den behagelige kølighed forfrisker blodet, blodet flyder gennem hele kroppen. Vi mennesker kender også effekten, når koldt vand løber over håndleddene det giver en behagelig, afslappet følelse.

RelaxoPet FRESH, den nye, innovative kølebandana til alle hunde, er et praktisk og genanvendeligt kølehundetørklæde med integrerede polymerer, der sikrer, at din hund kan køle tilstrækkeligt ned under leg, træning eller konkurrencer.

Den består af en innovativ, stærkt absorberende PVA og afkøles i lang tid ved hjælp af fordampning. Takket være den praktiske velcrolukning kan COOLING-BANDANA let og sikkert sættes på hunden.

RelaxoPet FRESH COOLING BANDANAS fås i forskellige størrelser og leveres i vores praktiske PVC-rør med karabinklips. Så COOLING-BANDANA forbliver altid fugtig. En enkel rystelse er alt, hvad det kræver, og RelaxoPet FRESH COOLING-BANDANA er klar til brug igen.

Vores helt nye RelaxoPet FRESH COOLING-BANDANAS er lavet af et nyt, innovativt PV-stof og køligt ved hjælp af vand og indbyggede polymerer (fordampningskøling) op til 6 timers køleeffekt

Vægt 0,300 kg
Størrelse

S/M, L/XL

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt