Back on Track Koda hundesko

kr. 189,00kr. 218,00 Inkl. moms

Hundesko med Welltex® teknologi.

Varenummer (SKU): KH1 Kategori: Tag:

Behagelig hundesko i let materiale med Welltex® teknologi.

Den lave model dækker hele poten og kan bruges på både for- og bagben. Teknologien i den indvendige foring reflekterer kropsvarmen som infrarød energi, hvilket kan bidrage til en god led- og muskelsundhed. Det gør skoene ekstra velegnede, hvis hunden har problemer med betændelse eller slidgigt i poterne. De kan også være behjælpelige og fungere som potebeskyttelse, hvis dit dyr har fået en skade på poten eller trædepuden, der skal heles uden bandage.

Husk dog, at de ikke skal bruges i stedet for en krave eller skærm.

Skoene spændes med velcro om benet, og kan strammes til, så de sidder ordentligt og ikke glider af, når hunden bevæger sig. Alle sømme er skjult for at forhindre gnidninger. Dette gør dem behagelige både ved bevægelse og hvile. Undersiden er udstyret med silikonegreb, så hunden ikke glider.

Hunden kan bruge skoene både indendørs og udendørs. Materialet er tilpasset bløde overflader og har en vandafvisende effekt, der holder poterne tørre ved let støvregn og i sne.

Hundeskoene  fås også i en høj model  ” Lola”

Koda hundesko sælges i par.

Egenskaber:
-Welltex® teknologi
-Letvægts materiale
-Passer til både for- og bagben
-Skridsikker sål
-Sælges i par
-Materialespecifikation
-Materiale: 100% polyester
-Foring: 100 % polypropylen, med Welltex® teknologi
-Detaljer / Tilbehør: 100% polyamid

Welltex®-teknologien indeholder en unik sammensætning af naturlige mineraler. Mineralerne opfanger kropsvarmen og omdanner den til langbølget infrarød energi, som reflekteres tilbage til hud, led og muskler. Infrarød energi er kendt for sin evne til at øge blodcirkulationen, hvilket kan være nyttigt under restitution efter skader, slid, betændelse eller spændte muskler.

Pleje og vaskeanvisning:
Produktet skal holdes rent for maksimal effekt. Mineralerne der giver effekten er vævet ind i materialet og kan ikke vaskes eller slides væk. Følg altid vaskeanvisningen på produktetiketten.

Maskinvask 40°C, skånsom vask. Brug almindeligt rengøringsmiddel. Vask ikke med blegemiddel eller afspændingsmiddel. Må ikke renses. Må ikke stryges. Lad det lufttørre, må ikke tørretumbles.

Vægt 0,5 kg
Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Du kunne også være interesseret i...

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt