FlexiPAWS Cloud

kr. 1.002,50 Inkl. moms

En helt ny Peanut du kan bruge uden holder!

Varenummer (SKU): FFECLDLL Kategori: Tag:

Beskrivelse

Giv din hund en stærk kernemuskulatur med FlexiPAWS

Sjov og alsidig balance og muskeltræning

 • God core træning
 • Styrker samarbejde mellem hund og ejer
 • God mental stimulering

Træt og glad hund med FlexiPAWS

Der findes ikke noget bedre end en hund der er stimuleret både mentalt og fysisk, det giver nemlig trætte og veltilpasse, afbalanceret hunde. Med FlexiPAWS Cloud får du alletiders mulighed for at træne masser af alsidig hundefitness med din hund. Træning der styrker og opbygger din hund.

FlexiPaws Cloud er super ideel til en masse forskellig styrketræning. Den er med til at opbygge en god kernestyrke og fremmer en god form. Denne sjove og levende balancebude kan anvendes til hunde i alle aldre og kun fantasien sætter grænser her.

Når du dyrker hundefitness med din hund vil du hurtig erfare at det styrker muskulatur og form på din hund. Når hunden balancere på de forskellige balancepuder sætter det gang i alle de små muskelgrupper og gør din hund mere bevidst om sin krop. Du kan med fordel bruge dette til genoptræning i samarbejde med en instruktør efter en skade eller operation.

Den store balancepude måler ca. 70 x 40 cm og ca. 32 cm høj. Den har knopper på oversiden som giver hunden et bedre greb når den står på den.

Anvend dem enkeltvis eller to og to sammen, kan vendes både med den runde side op eller den lidt fladere side. Sværhedsgraden bestemmer du selv og du kan også kombinere disse balancepuder sammen med andre balancepuder fra f.eks. FitPAWS.

Der er ikke luft i denne pude når du får den, så husk at tilkøbe pumpe til den.

FlexiPAWS Cloud

 • God balance træning
 • Styrker core og muskulatur
 • God genoptræning
 • Forbedre samarbejde mellem hund og ejer
 • Til alle racer i alle aldre
 • UDEN PUMPE

Produktinformation

 • Måler ca. 70 x 40 cm. ca. 32 cm. høj
 • PVC Materiale beregnet til brug til hunde

OBS: Materialet tåler ikke voldsomme bid fra skarpe bisser. Lad derfor ikke disse produkter ligge fremme til fri afbenyttelse af hunden.

Bemærk:

Træn ikke hunde der er skadet eller har følgeskader, uden at konsultere med din dyrlæge. Hundefitness er for alle hunde i alderen 10 uger og op. Man bør IKKE overtræne med sin hund, især ikke hvalpe og gamle hunde, da dette kan give overbelastninger. Tving ikke hunden op på noget den ikke kan lide. Alle fitness materialer tåler ikke voldsomme bid fra skarpe bisser. Lad derfor ikke disse produkter ligge fremme til fri afbenyttelse af hunden.

Pumpe medfølger ikke.

Yderligere information

Vægt 5 kg
Farve

Lilla, Petrol

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt