Flexiness BIG DONUT

kr. 799,00 Inkl. moms

Flexiness BIG DONUT – Core genoptræningsudstyr til stor hund

På lager (kan bestilles som restordre)

Varenummer FL-BD-PURPLE Kategori Tags ,
Del
Del
Del

Flexiness BIG DONUT styrker hundens muskulatur, selvtillid og kropsbevidsthed. Den er designet specielt til styrketræning og genoptræning.

BIG DONUT måler 45 X 80 cm og er til de mellem og store hunde racer. Den er lavet af et kraftigt professionelt PVC materiale, som med den specielle overflade sikrer, at din hund står fast i den daglige balancetræning.

Du kan også justere på balancen og udfordringen ved, at give BIG DONUT mindre luft. Vil du opnå en større effekt skal du have mere luft i din BIG DONUT, det vil give din hund en større udfordring.

BIG DONUT behøver ingen holder til stabilisering men er et godt hjælpemiddel når din hund skal starte med at træne på BIG DONUT.

Du kan sammen med din fysioterapeut lave øvelserne til din hund, hvis den er i et genoptrænings forløb.

Vær opmærksom på din hunds alder og kondition. Hundehvalpe bør ikke stå på dette redskab før de minimum er 7-8 måneder gamle.

Vurder din hunds kondition inden du planlægger din træning. Hvis du er i tvivl, skal du rådføre hos din dyrlæge eller din fysioterapeut.

Vigtigt: Efter at bolden er blevet oppustet første gang, skal du lade din BIG DONUT ligge og først begynde din træning efter ca. 2-3 dage.

Du kan igen pumpe mere luft i, hvis du har en fornemmelse af, at din hund har brug for mere stabilitet.

BIG DONUT når sin endelige størrelse et par uger efter, at gummiet er trukket helt ud, og fra den er pumpet første gang.

Det kan ske, at BIG DONUT ikke er 100% vandret på grund af produktionen. Den lette hældning har dog ingen indflydelse på BIG DONUT´s kvalitet eller træningen.

Efter den første op pumpning når din BIG DONUT ikke op på maksimum størrelse. Du skal bruge lidt tid på at give den luft. Flexiness skriver, at der kan forekomme afvigelser på størrelsen.

Vægt 5 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt