Canelana Touring – vindtæt og vandafvisende

kr. 719,00kr. 1.199,00 Inkl. moms

Varenummer (SKU): CA5 Kategori:

Beskrivelse

Touring – for hunde på farten i ruskvejr!

Touring ulddækken er lavet for hunde i bevægelse. Dækkenet er let og hurtigt at tage på. Det trækkes blot hen over hovedet og fæstes på ryggen med stykket som går mellem forbenene. Justérbar halsvidde med stramning i halsen. Elastik stramningen bagtil, gør at dækkenet lægger sig godt rundt om bagpart og lår og beskytter de store muskelgrupper.

Touring er et 3-lags dækken. Yderstoffet vindtæt og vandafvisende softshell med membran (10000). Indersiden er mesh og i midten 100% merinould (uldfilt). På fronten er et ribbestrikket stykke for bedre komfort og fleksibilitet ved af- og påklædning. Terrier modellen har åbning bagtil, til haler som står ret op.

Uld absorberer meget fugtighed og varmer selvom det er vådt. Uld er ikke statisk og lugt sætter sig ikke i et ulddækken, ligesom det gør i et syntetisk dækken.

Canelana ulddækken Touring har samme pasform som Canelana Aurora, Thermo og Frost – det sidder som støbt.

Vaskeanvisning:
Vaskes på uld program med uld vaskemiddel på 30 grader.

Hvorfor uld dækken?

Uld har 3 fantastiske egenskaber: Det varmer, isolerer og er åndbart. At holde hundens muskler varme, både før og efter tur og træning, kan virke skadeforebyggende og vil hjælpe hunden med at restituere hurtigere. Hundens krop behøver derfor ikke at bruge unødig energi, på at holde kropstemperaturen oppe.
Brug af uld dækken, er ypperlig mellem slip på jagtprøver! Uld dækken kan være nyttig for alle hunde, uanset race. Specielt ældre hunde, hunde med skader eller artroser, vil ofte have dårligere cirkulation og dermed fryse lettere. Ingen kan lide at fryse!
Uld bør være første valget for enhver hund på kolde og fugtige dage! Stik gerne hånden ind under dækkenet, for at mærke om hunden er kold eller varm.

Størrelses guide:
Mål fra midt skulderblad til lige over haleroden.

Yderligere information

Vægt 0,18 kg
Størrelse

L, M, M Terrier, M/L, S, S Terrier, S/M, XL 64 cm, XS

Farve

Rød, Sort

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.