Canelana Telemark jakke

kr. 1.698,00 Inkl. moms

Sæsonvare derfor er ikke alle størrelser på lager

Varenummer CA21 Kategorier ,
Del
Del
Del

Telemark jakken er en af Canelana’s bestsellers!
Herlig varm og lun jakke, i lækker tyk merino-uld. Denne jakke holder dig med garanti dejlig varm. Selvom den ikke har vindtæt stof, isolerer den utrolig godt. Telemark er designet specielt for friluftsfolk, hundefolk, slædehundefolk og jægere. Uldjakken er helt lydløs til jagt, og varm for dem der sidder på post.
Jakken er fortrinlig både til forår, efterår og vinter. Jakken er faconsyet over skuldrene med utrolig god pasform. Den har raglan-ærmer, forlænget rygstykke, høj krave foret med tyk strikket merinould, aftagelig hætte, lange ærmer med rib, lynlås lommer i siderne og 2 brystlommer med vertikal lynlås. Telemark er en lettere variant end Grimsbu. (Tætheden i Telemarks uldstof er 400 gr/m2 –  hvor den i Grimsbu er 500 gr/m2)

Størrelsesguide er med tværgående mål. Dvs. du skal x 2 for at få omkredsen. Vi anbefaler at vælge en størrelse mindre en vanligt, da de er meget store i størrelsen.
Størrelse på Telemark Jakken kan findes efter samme mål som Grimsbu Jakken.

Vægt: ca. 1200 gram

Hvorfor uld?
Alle Canelana’s uldprodukter er produceret i 100% ren merino uld af højeste kvalitet. Uld har 3 fantastiske egenskaber:

  1. Det varmer
  2. Det isolerer
  3. Det er åndbart

Uld varmer selvom det er vådt. Uld er ikke statisk og lugt sætter sig ikke i uld, som det gør i syntetiske stoffer. For den som ønsker funktionelle uldprodukter, er Canelana et godt førstevalg!

Om vask og renholdelse af Telemark Jakke og andre Canelana-produkter i uld:
I mange tilfælde kan det være nok at ryste og lufte jakken i frisk luft over et par timer. Uld er bakteriehæmmende og skidt trænger som oftest ikke ind i uld-fibrene, men lægger sig udenpå. Hvis du vil vaske anbefaler vi maskinevask på uldprogram ved 30 grader og uldvaskemiddel. Maskinevask er ofte mere skånsom end håndvask, da temperaturen er nøjagtig reguleret. Desuden skyller maskinen alle rester af sæbe og skidt ud og centrifugeringen gør at uldstoffet tørrer hurtigere. Vådt uldstof kan give gode forhold for bakterievækst gennem restvandet, selv om uld er bakteriedræbende.

Vægt 0,18 kg
Farve

Sort, Sort (orange detaljer)

Størrelse

2XL, 2XS, L, M, S, XL, XS

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt