Canelana Ambassadør – ulddækken

kr. 449,00kr. 899,00 Inkl. moms

Varenummer CA1 Kategorier , Mærker , ,
Del
Del
Del

AMBASSADØR Ulddækken

AMBASSADØR ulddækkenet repræsenterer alt hvad Canelana står for, deraf navnet. Det er lavet i ren, tyk merinould. Dækkenet er varmt, behageligt og funktionelt. Det er hverken vand- eller vindtæt, men det er godt og varmt. I tillæg er det blødt, så hunden har god bevægelighed i dette dækken. Det er dejligt for hunden at have på i bilen, når det er koldt. Fint at have på før, under og efter træning, samt før, under og efter gåtur.  Uld absorberer meget fugtighed og varmer, selvom det er vådt. Uld er ikke statisk og lugt sætter sig ikke i et ulddækken, ligesom det gør i et syntetisk dækken.

Canelana AMBASSADØR ulddækken har samme pasform som Canelana Aurora, Thermo og Frost og det sidder som støbt. På fronten er der ribstrikket for bedre fleksibilitet ved af- og påklædning. Der er justerbar strop rundt om maven og stramning i både hals og bag, for bedst mulig pasform til din hund.

Vaskeanvisning:
Vaskes på uld program med uld vaskemiddel på 30 grader.

Hvorfor uld dækken?

Uld har 3 fantastiske egenskaber: Det varmer isolerer og er åndbart. At holde hundens muskler varme både før og efter tur og træning, kan virke skadeforebyggende og vil hjælpe hunden med at restituere hurtigere. Hundens krop behøver derfor ikke bruge unødig energi på at holde kropstemperaturen oppe.
Brug af ulddækken er ypperlig mellem slip på jagtprøver, samt under f.eks. lydighedstræning i en kold hal eller på banen! Uld dækken kan være nyttig for alle hunde, uanset race. Specielt ældre hunde, hunde med skader eller artroser, vil ofte have dårligere cirkulation og dermed fryse lettere. Ingen kan lide at fryse! Uld bør være første valg for enhver hund, på kolde og fugtige dage! Stik gerne hånden ind under dækkenet for at mærke om hunden er kold eller varm.

Størrelses guide:
Mål fra midt skulderblad til lige over haleroden.

Terriermodellen har åbning i bag til haler som står ret op. Findes i hhv. str. XS, S, M.

Størrelses guide

Størrelsesguide Canelana dækken
Størrelse: Ryglængde cm
5xs 20
4xs 22,5
3xs 25
2xs 27
XS 31
S 35
S/M 40
M 45
M/L 48
L 58
XL 64 cm 64
XL 69 cm 69
2XL 73
XS terrier 31
S terrier 35
M terrier 41
Dachs 30 cm 30
Dachs 33 cm 33
Dachs 36 cm 36
Dachs 40 cm 40
Dachs 45 cm 45
Dachs 50 cm 50

Dækkenet er målt fra stramningen i halsen til midt på indsnittet over halen. (eller til indsvinget for halen på terrier-modellen). Stramningen i halsen kommer omtrent mellem skulderbladene på hunden, lidt foran hvis du strammer op i dækkenet om halsen. Og halerod bør være omtrent midt på indsnittet for at det skal være langt nok til at lægge sig ned over hoftene.

Mål derfor hunden mellem stregerne i illustrationen ovenfor. NB – Ambassadør, Lana, Aurora, Frost og Thermo er klippet efter samme mål. Thermo virker trangere og lidt mindre end Ambassadør og de andre i samme størrelse fordi det fylder mere med softshell udenpå og tyk uld indeni. Det er derfor mulig at hunden bør have en størrelse mindre i Ambassadør og f.eks. Lana end den har i Thermo.

Sådan giver du dækkenet på: 1) træk over hovedet, 2) stram tilpas i halsen, 3) fæst delen som går ned under brystet og over ryggen, 4) fæst delen som går mellem forben og juster eventuelt strikken, 5) stram elastikken bagtil sådan at dækkenet lægger sig rundt om lår og bagpart. 

 

Vægt 0,180 kg
Størrelse

2XL 73 cm, 2XS, 2XS Terrier, 3XS, 3XS Terrier, 4XS, 5XS, Dachs 30, Dachs 33, Dachs 36, Dachs 40, Dachs 45, Dachs 50, L, L Terrier, M, M Terrier, M/L 48 cm, M/L 48 cm Terrier, M/L 53 cm, S, S Terrier, S/M, S/M Terrier, XL 64 cm, XL 69 cm, XS, XS Terrier, 2XL 85 cm, M/L 53 cm terrier

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt