Boswellia

kr. 691,25 Inkl. moms

LØFTER DIT SIND OG HJÆLPER TIL AFSLAPNING OG FORBINDELSE

Varenummer (SKU): WB Kategori: Tags: ,

Beskrivelse

Boswellia-træet er hjemmehørende i Afrika og de sydlige arabiske regioner. Boswellia er blevet afsendt fra den arabiske halvø Oman i tusinder af år. På grund af dets naturlige gavnlige virkninger er Boswellia almindeligt anvendt også i Kina og Indien. Navnet stammer fra ” franc encens ”, der betyder ‘røgelse af høj kvalitet’. Boswellia blevet brugt bredt til at brænde på hellige steder, fordi dens hvide røg værdsættes under religiøse ritualer.

I dag bruges det i ayurvedisk medicin til at understøtte de kvindelige hormoner og til at rense luften med.

Wetality Essential oils

DUFT
Aromaen kan beskrives som træagtig, jordagtig og krydret med en beroligende og komfortabel duft.

EGENSKABER
Dens aromatiske egenskaber er blevet anerkendt for at løfte sindet. Det er den perfekte olie til meditation, men også når man skal holde fokus på mentalt arbejde. I skønhedsindustrien er det en værdifuld ingrediens på grund af dets antiseptiske og astringerende egenskaber, hvilket gør det til en populær anti-aging kosmetisk ingrediens. Alpha-Pinene gør det også til et godt anti-svampemiddel.

Wetality Essential oils
Alle Wetality Essentielle Olier er certificeret FOOD GRADE, og er velegnet til fødevare-, drikkevarer- og aromaindustrien.
Wetality Essential oils
Wetality’s EO’er er vand / dampdestilleret eller mekanisk koldpresset – der anvendes ikke kemikalier, opløsningsmidler eller giftige stoffer.
Wetality Essential oils
Wetality’s Essentielle Olier er 100% rene, naturlige, økologisk og certificeret FOOD GRADE.
Wetality Essential oils
Hver Wetality Essentielle Olie bliver hver især dyrket i de områder hvor de trives bedst. F.eks er citronerne fra Sicilien og Rosmarinen fra Marokko.

BOSWELLIA
(BOSWELLIA SERRATA)

100% NATURLIG OG REN FOOD GRADE ESSENTIEL OLIE

KEMISKE BESTANDDELE
Den vigtigste phyto komponent i denne olie er alpha-Pinene, Limonen og o-Cymene. Limonen er en antioxidant og har antiinflammatoriske egenskaber. Pinene kan hjælpe med luftvejene.

WETALITY’S PRODUKTIONS METODE
Wetality Boswellia Essentiel Olie er produceret ved dampdestillation af tørret harpiks fra Frankincense-træet.

MIX
Boswellia essentiel olie går godt sammen med lemon, men også lavendel, sandeltræ, ylang-ylang og muskatsalvie. For at slappe af kan du kombinere et par lavendel dråber med et par ylang-ylang-dråber i din diffuser. Det er en populær opskrift for at få vreden til at forsvinde. Urte dufte, såsom basilikum og oregano er også en god kombination sammen med Boswellia.

BRUG
Aromatisk: Tilføj et par dråber i en diffuser for at slappe af og tage tingene stille og roligt. Spred en mere potent koncentration i tider med sæsonbestemt forkølelse, da det menes at hjælpe og understøtte immunsystemet. Inhaler det direkte fra flasken (eller brug det i en diffuser) før/under meditation eller intellektuelt arbejde. I tilfælde af at du føler dig ængstelig, trist, bange, ensom eller udbrændt, kan duften af ​​Boswellia måske hjælpe dig til at føle dig mere tryg.

Påførsel: Fortyndet med en bærerolie, gnid den på dine tindinger i tilfælde af hovedpine sammen med din almindelige rutine. Tilføj et par dråber til din hudrensende tonic eller natcreme for at reducere forekomsten af ​​fine linjer og rynker. Fortynd i din yndlingsbærerolie og massér ind i beskadiget hud – dette er velkendt for at fremme hudcellefornyelsen ved sår og mindre forbrændinger.

NYTTIGE TIPS
For at booste dit immunforsvar, bland det med tea tree æterisk olie eller brug det alene – fortyndet med bæreolie. Masser det ind i dine eller dit barns fødder, før du går i seng og/eller hver morgen, før du tager dine sokker på. Bland med bagepulver og æterisk citronolie for at lave en hjemmelavet scrub for at fjerne vedvarende fedt og andre urenheder.

Tilføj et par dråber til dit bad for at hjælpe med at lindre stress.
Tilsæt 2 dråber til kokosolie og brug den som en del af din daglige mundhygiejne, bare pas på ikke at indtage. Bland 12 dråber i 30 ml aloe vera for at behandle og lindre pletter og bumser på kroppen.

Tilsæt 2-3 dråber til en skål med varmt vand, dæk dit hoved med et rent håndklæde og træk vejret dybt – det kan hjælpe med at lindre symptomer som hoste og tilstoppede luftveje.
Efter at have fortyndet flere dråber i dit yndlingsmassageprodukt, gnid ind i ømme led eller muskler.

ADVARSEL
Fortynd altid Boswellia i en bærerolie inden påføring på huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Må ikke indtages. Brug det ikke, hvis du er gravid eller under behandling af en læge.

Wetality Essential oils

Wetality Essential oilsMIX

Inhaler direkte inden mentalt arbejde eller meditation.

Wetality Essential oils

Wetality Essential oils10 + MIX

Massage på fødderne, fortyndet i sød mandelolie og blandet med lidt tea tree olie, for at hjælpe med at booste immunsystemet sammen med andre anerkendte sunde metoder.

Wetality Essential oils

Wetality Essential oils2-3

Tilsæt en dråbe eller to til kokosolie og brug til mundhygiejne.

Wetality Essential oils

Wetality Essential oilsMIX

Fortynd med Jojoba baseolie til massage af ømme muskler og led.

Wetality Essential oils

Yderligere information

Vægt 0,30 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt