Ejers fortællinger

 

Hej Marie Louise.
Da jeg ringede til dig, var jeg så langt ude, at jeg havde opgivet at ha Rosa. Jeg troede hun var en aggressiv hund, for hver gang vi mødte en hund tændte hun helt af, hun gøede af børn, mennesker der kom gående med eller uden barnevogn og dem der cyklede. Når vi var ude og gå træk hun meget i snoren og halsede helt vildt, hun snusede slet ikke og hun skulle holde øje med alt og det var meget stressende for hende, og vildt hårdt for mig, for resten af familien ville slet ikke gå med hende…Vi kunne heller ikke forstå hun suttede på bamse, så vi troede der var noget galt med hende. Hun havde en mærkelig adfærd også over for vores hanhund Oscar herhjemme, hun gik til angreb på ham, når de legede med legetøj og hun ville ha det hele, også det han legede med. Når vores datter på 18 år legede med vores hanhund Oscar, kunne Rosa slet ikke slappe af, så hun løb direkte på ham og bed ham, så de kom op og slås.. Jeg blev så ked af det, også fordi jeg kunne se hvor ked af det Oscar blev, han ville slet ikke være med til at lege og han trak sig meget…Hun kunne heller ikke ligge stille og sove, for hver gang vi rejste os fra sofaen løb hun efter os, hun ville ikke gå glip af noget.
Her blev behandlingen sat i gang:
1. Miljøtræning 2. Zoneterapi 3. Møde med fremmede hunde, træning i hundesprog
Nu har vi en rigtig dejlig hund. Hun kan gå tur og hun snuser rigtig meget og tisser mange gange, jeg for kontakt og hun kigger hele tiden tilbage og når vi går. Hun gør stadig ad hunde, men det er meget lidt, for vi går bare videre og jeg siger nej så stopper hun, hvor før kunne jeg slet ikke få hende til at stoppe. Hun er også begyndt at lege lidt med andre hunde og det er dejligt. Vi har fundet ud af, når hun selv føler sig stresset sutter hun på sin bamse. Vi kan også lege med Oscar uden hun går til angreb på ham og han er også blevet en glad hund igen, de er begyndt at lege meget sammen og det er dejligt. Nu gider resten af familien også at gå med hende. Rosa er blevet en super dejlig hund og hun gir så meget kærlighed, hun har stadig lidt vi arbejder med og vi håber stadig på det lykkes for os. Tusind tak Marie Louise, vi ved ikke hvad vi skulle ha gjort uden dig, det er det bedste vi har gjort for Rosa. Du er et fantastisk menneske og jeg ville ønske der var flere mennesker som dig, for du forstår vores hunde og kan hjælpe dem til at få et bedre liv.. Du har også fået mig til at slappe af, når jeg går med Rosa, så det er ikke kun hunde du hjælper det er også mennesker. Jeg kan slet ikke forstå jeg har haft de tanker om at skille mig af med Rosa, for hun er en dejlig hund. Vi vil stadig komme hos dig en gang i mellem, når vi synes Rosa har brug for hjælp. Endnu engang tusind tak for hjælpen, du er et fantastisk menneske.
Mange knus fra Rebecca

Hej Marie-Louise
Start dato: 12/3-18. Fik udleveret Bach dråber som Bobo skulle have 3 gange om dagen, og nogle papirer med nogle trykke punkter til når Bobo havde ondt. Det skal lige siges at jeg fik vist hvordan man skulle gøre på de forskellige punkter. Ofte halter Bobo ved koldt vejr eller hvis han har leget med andre hunde længe. Hvis vi selv legede med Bobo (f.eks. en bold) stoppede vi efter 5 gange ca., for at sikre at han ikke haltede/trak på benene efterfølgende. Det er hans højre albue der er værst ramt af gigt, men han har også gigt i venstre skulder.
Det var koldt i vejret og Bobo havde haltet lidt og havde været nedtrykt i nogle dage inden opstart af behandling. Jeg så meget frem til forløbet og håbede virkelig at det ville hjælpe Bobo til at få en bedre hverdag, også når det var koldt i vejret.
Allerede dagen efter 1. behandling, begyndte Bobo at tisse mere, og hans halthed og humør var en lille smugle bedre. Dog begyndte vejret at blive meget værre, kulden tog til og vi havde -5 grader i dagstimerne og ned til -10 om natten. Bobos halthed blev værre de næste dage, men ikke så slemt som forventet, nok fordi jeg kunne selv hjælpe Bobo lidt med de trykke punkter jeg havde fået papirer på og hans Bach dråber var begyndt at give en effekt.
Heldigvis skulle Bobo have sin 2. behandling, og herefter kunne jeg virkelig se en ændring. Bobo haltede ikke mere og hans humør var helt i top, dejlig glad dreng med masser af energi, også selvom han havde leget med andre hunde. 
Dagen inden 3. behandling havde Bobo både leget med andre hunde og været til hundetræning, det var for hårdt til ham så han haltede ret meget om aften, men allerede dagen efter (som regel plejer det at tage nogle dage for at haltheden er væk igen)haltede Bobo ikke længere. Denne behandling tog han virkelig godt imod, han var meget træt bagefter. Hans sind begyndte at ændre sig til det bedre, ikke nær så vagtsom som han plejer. Nu kan de fleste gå forbi vores have uden han giver lyd fra sig. Hvilket er virkelig dejligt. 
Dagene op til 4. behandling havde Bobo slet ikke haltet. Bobo havde været til træning inden behandlingen, og denne træning var perfekt. Han gjorde alt hvad han skulle og han nød træningen kunne jeg mærke, vi havde er perfekt samarbejde den dag. (Vi er normalt gode sammen, men denne træning var bare perfekt) Marie-Louise kunne også se en forskel på Bobos gang, for første gang i lang tid, trådte Bobo rigtigt ned på poterne, og ikke kun på tåspidserne. Dejligt!!!! Efter denne behandling var Bobo endnu mere træt, og han sov knap 3 timer efter behandlingen var færdig. Han vågnede først da han skulle ud på sin eftermiddagstur, og straks efter vi kom hjem derfra, lagde han sig til at sove igen. Bobo er blevet den dejlige glade dreng igen uden problemer med benene. Det er en fantastisk følelse at man endelig finder noget som virkelig hjælper ens hund, uden at han behøver at få smertestillende piller. 
Igen havde Bobo ikke haltet i dagene op til 5. behandling. Bobo har kunne lege oftere med andre hunde uden at der har været problemer med hans ben efterfølgende. Denne gang blev der trykket “hårdere” end de andre gange. Det resulterede i at Bobo pruttede (som han ellers aldrig gør). Han var dog ikke så træt som han var gangen efter, men tissede mere end normalt de næste par dage.
Det har hjulpet Bobo utrolig meget at være i dette forløb. Det har været godt, at Bobo allerede var tryg ved Marie-Louise, og jeg sikker på det også har hjulpet Bobo til at slappe af og tage ordentlig imod hans behandlinger.
Bobo er blevet en mere afslappet, gladere og IKKE haltende hund!
FANTASTISK! Tak for det!!
Tenna

Kære Marie-Louise
Luffe og jeg vil gerne sige dig tusind tak, fordi du har behandlet Luffe Han kunne overhovedet ikke høre. Den forsvandt i løbet af en måned, men er kommet igen efter at være blevet behandlet. Det er vi meget taknemmelige for. Det er som at få sin gamle hund tilbage og en fornøjelse at se, hvordan han ligger sig tilrette og nyder sin zoneterapi. Han glæder sig 1/2 km. før, vi ankommer.
Så tusind tak for dig 
❤️ 
Kh. Lotte

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt