Wetality vandrenser

Du lever sundt, du spiser sundt, men drikker du også sundt?

For bestilling kontakt os: 3126 5290

Varenummer WT1000 Kategori
Del
Del
Del

Vi kan stolt sige at vandet i Europa er blandt det bedste i verden, hvilket siger mere om vandkvaliteten uden for Europa.

Størstedelen af de europæiske lande har ikke mangel på drikkevand, samt vandsikkerheden er høj nok til at man kan drikke direkte fra vandhanen.

Selvom det er fantastisk at vandet hverken smager eller lugter dårligt, betyder det desværre ikke at det er fri for urenheder.

Wetality Water Cleaning System bygger vandrensningsteknologien på omvendt osmose, samt de allernyeste opgraderede filtreringssystemer med 7 vigtige komponenter, der muliggør en 8-trins renseprocedure.

Hvorfor er Wetality’s RO-system bedst?

Omvendt osmose fjerner 90-99% af alle faste stoffer i vandet.
Omvendt osmose fjerner også uorganiske mineraler, forurenede stoffer, inklusiv vira, bakterier, pesticider, arsen, fluor, medikamenter, kviksølv, nitrat, mikrober, tungmetaller, alt radioaktivt materiale og meget mere.

Wetality Vandsystem tilbyder:

3 filtrer før RO-membranen, for at sikre at membranen får så rent vand som muligt, og sikre optimal holdbarhed, hvilket give så effektiv en rensning som muligt.
Hydrogen Boost – Tilføjer hydrogen ioner til dit vand, samt hæver mængden af antioxidanter der giver energi til hele kroppen.
PH + Boost – Alkaline vandfiltre er allerede gået mainstream med deres popularitet og menes at neutralisere syre og styrke det generelle velvære.
Mineral Boost – Tilføjer den ideele mængde af mineraler tilbage i vandet, da RO har fjernet de dårlige, såvel som de positive ting vores krop har brug for.
UV Light – Desinficerer vandet for eventuelle rester af forurenede stoffer og kolloide partikler, uden at ændre ved de gode egenskaber i det filtrerede vand.
Derudover har Wetality vandrensningssystem en kraftfuld 400-GPD-vandpumpe – 5x hurtigere end standard RO-systemer.

Rensesystemet har ikke en ekstra ekstern vandtryks-tank som optager plads og gør det sværere at installere, men kommer i stedet med indbygget tryk – og ingen ekstra tank.

Tekniske specifikationer:

Størrelse (højde x bredde x længde) 43 x 20 x 47 cm, vægt 11.5 kg

Anvendelsesområde: hjem / kontor

Vand kilde: kommunalt ledningsvand

Filtrering nøjagtighed: 0,0001 mikron

Oprenset vandstrøm: 63L/H (400GPD)

Arbejdspres: 6bar (≤0.6 Mpa)

Fødevand tryk: 1~4bar (0.1~0.4Mpa)

Arbejdstemperatur: 5~45℃

Elektrisk spænding: 220V~50Hz (24v)

Vægt 10 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt