Roman Chamomille

kr. 552,78 Inkl. moms

SLAP AF OG FØL ROEN MED ROMERSK KAMILLE

Ikke på lager

Varenummer (SKU): WRC Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Romersk kamille egenskaber kan spores over 2000 år tilbage i tiden. Gamle egyptere brugte det bl.a. mod feber pga. de helbredende egenskaber. I det gamle Rom har det været meget brugt af soldater. Den tidlige skandinaviske kultur forbandt den med solguden.

Senere var det hovedingrediensen i victorianske børnesæber og er meget populær inden for baby og børne kosmetik frem til i dag.

Wetality Essential oils

DUFT
Eksotisk og rig æblelignende duft. Kendt som ‘den bedst duftende kamille’, med en unik blomsterduft.

EGENSKABER
Romersk kamille’s egenskaber er traditionelt blevet værdsat i hele Europa og i Amerika.

Det er stadig hovedingrediensen i de fleste naturlige midler til at berolige, lette spændinger og fremme følelsen af komfort.

Det virker lige så godt på huden som på sindet – er en meget værdsat ingrediens i naturlig kosmetik.

Wetality Essential oils

Alle Wetality Essentielle Olier er certificeret FOOD GRADE, og er velegnet til fødevare-, drikkevarer- og aromaindustrien.

Wetality Essential oils

Wetality’s EO’er er vand / dampdestilleret eller mekanisk koldpresset – der anvendes ikke kemikalier, opløsningsmidler eller giftige stoffer.

Wetality Essential oils

Wetality’s Essentielle Olier er 100% rene, naturlige, økologisk og certificeret FOOD GRADE.

Wetality Essential oils

Hver Wetality Essentielle Olie bliver hver især dyrket i de områder hvor de trives bedst. F.eks er citronerne fra Sicilien og Rosmarinen fra Marokko.

ROMAN CHAMOMILE
(ANTHEMIS NOBILIS L)

100% NATURLIG OG REN FOOD GRADE ESSENTIEL OLIE

KEMISKE BESTANDDELE
Dens kemiske profil er fuld af naturlige beroligende komponenter. De vigtigste fytokompounds i denne olie er estere af Angelic acid og Pinocarvone. Det er en af de rigeste olier med hensyn til forskellige fytokomponenter. Forholdet mellem dem gør romersk kamille forskellig fra den tyske kamille.

WETALITY’S PRODUKTIONSMETODE
Wetality Roman Chamomile essentiel olie fremstilles ved blid dampdestillation af blomsterne.

MIX
Romersk kamille går godt sammen med citrusfrugter samt muskatsalvie, lavendel, Tea Tree og Boswellia.

BRUG
Aromatisk: Brug diffuser for at skabe en fredelig atmosfære og slap af om aftenen efter en lang, stressende dag. Du kan også tilføje det til en sprayflaske af glas og ryste det godt før brug, og derefter spraye rundt i rummet og vente på, at den beroligende dis gør sin magi. En dråbe på et stykke bomuldsstof et sted i nærheden af ​​puden kan også gøre det. Hvis du har småbørn eller yngre, kan diffuser med romersk kamille også hjælpe med at dæmpe raserianfald (og også holde dig rolig under processen).

Påførsel: Romersk kamille hjælper med at lindre din hud, hvis du tilføjer et par dråber til bæreolien eller den daglige fugtighedscreme. Vi anbefaler også at tilføje det til din shampoo og balsam for at fremme et sundt udseende og dejligt duftende hår. I tilfælde af fordøjelsesbesvær, fortynd det i en bæreolie og gnid det ind på maveområdet med blide cirkulære bevægelser.

NYTTIGE TIPS
Lav et varmt kompres ved at lægge et håndklæde i blød i varmt vand, hvor du også har tilsat nogle dråber af olien. Påfør det på det berørte område såsom ryggen eller maven. Massage med det fortyndet over maven kan hjælpe med at lindre koliksymptomer og fordøjelsesbesvær.

ADVARSEL
Fortynd altid i en bærerolie inden påføring på huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Må ikke indtages. Må ikke bruges, hvis du er gravid eller er under lægebehandling.

Wetality Essential oils

Wetality Essential oilsMIX

Lav et varmt kompres ved at lægge et håndklæde i blød i varmt vand, hvor du også har tilsat nogle dråber af olien. Påfør det på det berørte område såsom ryggen eller maven.

Wetality Essential oils

Wetality Essential oilsMIX

Massage med det fortyndet over maven kan hjælpe med at lindre koliksymptomer og fordøjelsesbesvær.

Wetality Essential oils

Wetality Essential oils5-10

For symptomer på allergi, hoste, irriteret hud og acne: prøv ansigtssauna med 5-10 dråber romersk kamille.

Wetality Essential oils

Wetality Essential oils1-2 / MIX

Kan du ikke sove? Prøv 1-2 dråber masseret under fødderne, i en diffuser eller på en pude (bland evt. med lavendel og/eller ylang ylang).

FORTYND DINE ESSENTIELLE OLIER I DEN BEDST MULIGE BÆREOLIE (se mere om bæreolier på hundetjek.dk)

Yderligere information

Vægt 1 kg

Du kunne også være interesseret i...

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt