Vævsheler

kr. 189,00kr. 299,00 Inkl. moms

Varenummer (SKU): C09 Kategori:

Beskrivelse

Denne creme er fantastisk til at hele skrammer, sår, hudafskrabninger, udslæt, brandsår, syninger efter operation og tør, kløende og irriteret hud.

Denne creme er god til at afhjælpe ømhed, kløe, rødme og sekretdannelse.

50-100 ml aluminimumbøtte belagt med et tyndt lag fødevaregodkendt lak.

Formål:
Mange dyr er plaget af hudproblemer, hudallergier, kløe, svie mm., men har svært ved at give udtryk for dette. Derfor er det vigtigt at du får en god rutine, hvor du kigger din hunds hud igennem, især næsefolder, hudfolder, trædepuder og andre udsatte hudområder.

Der findes mange forskellige slags hudproblemer. Nogle stammer fra instektbid, andre kommer fra rifter eller allergier. Det kan komme akut, eller være en kronisk tilstand. Ligemeget hvad, er det vigtigt at tage hånd om problemet, før det udvikler sig.

Nogle hunde lider f.eks. meget af hot spots, som kendetegnes ved at være klistrede, betændte, sammenfiltrede og ømme områder på huden, som væsker, er røde og spreder sig ufatteligt hurtigt. Der er mange underliggende årsager til hot spots, f.eks. parasitter, allergier, rifter, tæt pels, fugtig pels, gnavende seler/halsbånd etc. Hot spots kan komme på et øjeblik og er meget smitsomt.

Denne lerbaseret sårsalve er specifikt lavet til at behandle hot spots, men har også vist sig at virke fantastisk mod rifter, hudafskrabninger, brandsår, svampeinfektioner, insektbid og kløe. Den er sammensat af naturlige ingredienser og virker kløedæmpende og helende.

Anvendelse:
Står du med et hot spot, er det vigtigt først at klarlægge hele området. Du kan være nødt til at klippe den omkringgroende hårpragt af, for at kunne se præcist hvor stort hot spottet er, samt sørge for at det ikke breder sig. Det er vigtigt at holde området rent og tørt.
Rens gerne området mindst 2 gange dagligt, evt med Bort Sårrens spray. Lad såret tørre op og påfør så cremen på og omkring såret nænsomt (husk at vaske fingre, så du ikke tilføre bakterier til såret). Sørg for at aktivere din hund på anden vis mens såret tørre, så den ikke slikker eller kradser i det. Et væskende sår er nemlig perfekt grobund for bakterier og det vil derfor forlænge helingsprocessen.

Alt efter hvor stort problemet er, renses området og creme påføres 1-3 gange dagligt. Er det et meget udsat område med mange gener, anbefales det at rense og påføre cremen op til 5 gange dagligt.

Hvis infektionen spreder sig eller hunden har ondt, skal du selvfølgelig kontakte din dyrelæge.

Opbevaring:
Opbevares på et køligt, tørt sted væk fra direkte sollys.

Holdbarhed:
3-6 måneder, hvis den opbevares under ideelle betingelser.

Bemærk venligst: Centrals produkter er håndlavede i små partier. På grund af naturlige og økologiske ingredienser kan der forventes ændringer i farve, konsistens og duft. Dette påvirker ikke kvaliteten eller effektiviteten af deres produkter. Central søger at holde det naturligt og ikke tilføje skadelige tilsætningsstoffer eller store mængder stabilisatorer til vores produkter, derfor kan vores cremer godt skille lidt eller tørre ud på overfladen, hvis den ikke bruges over længere tid. Teksturen vil ikke ændre ved dens virkning og vil fortsat optages hurtigt af huden efter påsmøring.

Ingredienser:
Tea tree blomstervand(*), destilleret vand, betonitlerpulver, olivenolieudtræk med lægekulsukkerblade og -rødder(*), rosmarinekstrakt(**), lavendelolie(+), myrraolie(+), patchouliolie(+).

(*) Organic
(**) Biodynamic
(+) Certified Pure Therapeutic-Grade® (CPTG®)

Hudcremen fra Central er håndrørt i små portioner, indfarvet af naturlige ingredienser som lerpulver og dufter af CTPG®-certificeret essentielle olier (0,71%), som kan føre til mindre variationer i cremens konsistens, farve og duft.

Hudcremen er vegansk og består af naturlige (100%) og økologiske (62,52%) ingredienser. Hudcremen overholder dermed Ecocerts krav for naturprodukter (minimum 95% plantebaseret ingredienser; minimum 10% af alle ingredienser skal være økologisk dyrket), og er i øvrigt helt fri for syntetiske parfume- og farvestoffer, nanopartikler og parabener.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg
Vægt

100 ml, 50 ml

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt