Transportsyge spray

kr. 199,00 Inkl. moms

Varenummer (SKU): C06 Kategori:

Denne spray er udviklet til hunde der bliver transportsyge. Aromaterapien i sprayen, sprayes på tekstiler nær hunde og giver derved hunden en afslappet sindstilstand.  Det anbefales altid at kombinere sprayen med adfærdsbehandling, således at hunden vender oplevelsen til noget positivt fremover.

50 ml ECO-HDPE plastflaske med genanvendelig PP-PLAST spraylåg

Formål:
Er din hund ikke blevet tilvænnet kørsel fra hvalp, kan køresyge opstå, da hundens hjerne ikke kan omsætte bevægelserne fornuftigt. Nogle hunde er køresyge som hvalpe, men vokser heldigvis fra det. Andre hunde skal have hjælp til at vænne oplevelsen til noget positivt, samtidig med at balancecenteret i hjernen skal tilvænnes transportbevægelserne.

igesom med alt andet, kan en dårlig oplevelse under kørsel også sætte sig som et “traume” hos hunden og den fremover vil forbinde kørsel med noget negativ og derved udvise transportsyge-symptomer.

Transportsyge dækker over mange forskellige former for transport, f.eks.fly, båd, bil, bus og tog. Det er dog det samme der sker hjernemæssigt, som ved køresyge.

Reagerer din hund meget negativt på transporten, kan det være nødvendigt i en periode, at kombinere sprayen med angstdæmpende behandling. Lad dog ikke dette stå alene, men kombiner altid med en behandlingsplan så der tages fat om problemet og ikke kun symptombehandles.

Ved at bruge aromaterapi, aktivere vi dele af hjernen som er involveret i adfærdsmæssige og følelsesmæssige reaktioner, især overlevelsesadfærd: fodring, reproduktion, forældrerollen, samt kamp-flugt-frys-reaktioner. Det er også derfor at vi tit bruger aromaterapi til behandling i menneskeverdenen, når vi skal arbejde med f.eks. angst, vrede, frygt, stress etc.

Hunde har en meget stærkere lugtesans end mennesker og de har mulighed for at indånde mere af aromaterapien hurtigere end mennesket og derved cirkulerer de essentielle olier rundt i kroppen hurtigere. Idet aromaterapien optages hurtigt, virker det som en rigtig godt supplement til din anden træning, således at I kan komme af med køresygen.
Aromaterapien forstærker nemlig virkningen af den træning du udfører og hjælper og støtter din hund holistisk. Når aromaterapien bruges korrekt, vil du opleve at den dæmper angst og fremmer din hunds velvære på langt sigt.

Har du brug for hjælp til at komme igang med den adfærdsmæssige træning mod køresyge, kan vi også være behjælpelige her. Spørg endelig!

Anvendelse:
Denne aromaterapeutiske tekstilspray er en smutvej til at aktivere din hunds adfærd. Den indeholder ingredienser, som aktivt stimulere velbehag og afslappethed i hundens hjerne.

Blomstervand af jasminblomster – dæmper nervøsitet og usikkerhed

Blomstervand af pebermynteblade – fremmer koncentrationen og mindsker fordøjelsesforstyrrelser

Kamilleolie – dæmper tendensen til diarré og fordøjelsesgener udløst af nervøsitet og stress

Ingefærolie – fremmer selvtilliden og mindsker køresygeinduceret kvalme og diarré

Olibanumolie – dæmper rastløshed, angst og støjfølsomhed samt diarré udløst af nervøsitet

Omryst før brug. Spray ét til to pump på tekstiler (tæpper, puder, kurv) nær hunden, med ca. 20 cm afstand fra spray til tekstil. Sprayen bør ikke bruges på plastik, såsom en transportkasse.

Sprayen er specialdesignet til brug med hunde og er derfor ganske ufarlig for hunden at få på huden, i pelsen eller i munden. Det anbefales imidlertidig ikke at anvende sprayen direkte på hunden.
Aromaterapi bør bruges med respekt for hundens følsomme næse. Ved at sprøjte på tekstiler, fremfor direkte på hunden, giver du hunden frit valg til at justere koncentrationen. Hunden kan have behov for at begrave næsen i duften, eller fortynde duftmolekylerne ved at lægge sig med en vis afstand til kilden. Så længe hunden har snuden i retning af duftkilden, uanset afstanden hertil, bearbejder hjernen aktivt duftmolekylerne.

Hunde har forskellige behov og er udstyret med forskellige følsomheder, som desuden kan variere fra dag til dag. Alt sammen noget du ikke kan imødekomme og respektere, hvis du sprayer direkte på hunden.
Derfor anbefales det heller ikke at spraye direkte på hundens seng, da det kan afholde hunden fra at benytte den, såfremt duftkoncentrationen er for stærk i den given situation.
Flytbare tekstiler som tæpper, pudder og tøj er således mest velegnet til respektfuld aromaterapi.

Opbevaring:
Opbevares på et køligt, tørt sted væk fra direkte sollys.

Holdbarhed:
12+ måneder hvis opbevaret under ideelle betingelser.

Bemærk venligst: Centrals produkter er håndlavede i små partier. På grund af naturlige og økologiske ingredienser kan der forventes ændringer i farve, konsistens og duft. Dette påvirker ikke kvaliteten eller effektiviteten af deres produkter. Central søger at holde det naturligt og ikke tilføje skadelige tilsætningsstoffer eller store mængder stabilisatorer til vores produkter, derfor kan der godt dannes en smule bundfald. Teksturen vil ikke ændre ved dens virkning.

Ingredienser:

Jasminblomstervand, pebermynteblomstervand(*), kamilleolie(+), ingefærolie(+), olibanumolie(+).

(*) Organic
(**) Biodynamic
(+) Certified Pure Therapeutic-Grade® (CPTG®)

Sprays fra Central er håndrørt i små portioner, indfarvet af naturlige ingredienser som blomstervand og dufter af CTPG®-certificeret essentielle olier (0,36%), som kan føre til mindre variationer i væskens konsistens, farve og duft.

Væsken er vegansk og består af naturlige (100%) og økologiske (44,91%) ingredienser. Gelen overholder dermed Ecocerts krav for naturprodukter (minimum 95% plantebaseret ingredienser; minimum 10% af alle ingredienser skal være økologisk dyrket), og er i øvrigt helt fri for syntetiske parfume- og farvestoffer, nanopartikler og parabener.

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt