Snus Snudesalve

kr. 129,00 Inkl. moms

Salven lægger sig som en hinde, der beskytter din hunds snude i mod sol, vind og kulde.

Varenummer C01 Kategori Mærker ,
Del
Del
Del

Her får du en fantastisk næsesalve, der sørger for at holde din hunds snude blød, samtidig med at den virker lindrende og helende.

Når salven er påført snuden, vil den danne en hinde der vil beskytte mod vind og vejr.

Den heler i dybden, virker fugtende og derved kan undgå de sprukne og ømme snuder.

10 ml rundt hylster i kraftigt naturfarvet pap med skub-op funktion.

Formål:
Der er mange forskellige grunde til at vores hunde får tørre, sprukne og ømme hundesnuder. Det kan være alt fra nedsat immunforsvar pga sygdom, vejret, maden, eller alderen.

Udover at behandle den sprukne snude, bør du undersøge den underliggende stressfaktor der har udløst dette, så du kan undgå og/eller forebygge det fremover.
Ved at behandle med snudesalven, undergår du at tilstanden forværres og giver snuden en chance for at hele.

Kan du ikke umiddelbart gennemskue grunden til den sprukne snude, er det en god ide at kontakte din dyrelæge.

Anvendelse:
Denne snudesalve minder lidt om en læbepomade i formen. Dog har den skub-op funktion, i stedet for dreje funktion. Den er en lille praktisk størrelse der nemt kan være i lommen, så du kan tage den med overalt.

Tag låget af paphylstret og påfør blidt salven på din hunds snude. Salven vil trænge ind i huden i løbet af to til fem minutter.

Til behandling af tør snude, anbefaler vi at du påfører hundesnudesalve på det tørre (og rene) hudområde efter behov – det kan være alt fra 1 til 4 gange dagligt. Behandlingstiden vil variere alt efter årsagen til tørheden og antallet af gange du om dagen smører din hunds snude. Behandling bør fortsætte indtil huden ikke længere er tør eller revnet.

Da næsesalve er fri for parfume og parabener samt indeholder kokosolie, vil de fleste hunde gerne slikke på salven. Distraher hunden lige efter påsmørelse (brug evt. en slikkemåtte eller aktiveringslegetøj), således at salven får en chance for at trænge ind i huden, fremfor at blive slikket af.
Det er hverken farligt eller skadeligt, hvis din hund får slikket sin snude efter påsmøring med næsesalven, men den virker bedst på snuden..

Næsesalven kan bruges både præventivt, samt behandlende på sprukne snuder. Har din hund derfor en tendens til tør snude, er det en god ide at starte før problemet opstår, således at du forebygger ubehaget og smerten ved en sprukken snude.

Opbevaring:
Opbevares på et køligt, tørt sted væk fra direkte sollys. Undgå kontakt med vand – og glem det ikke i lommen, når du vasker.

Holbarhed:
12+ måneder, hvis den opbevares under ideelle betingelser.

Bemærk venligst: Centrals produkter er håndlavede i små partier. På grund af naturlige og økologiske ingredienser kan der forventes ændringer i farve, konsistens og duft. Dette påvirker ikke kvaliteten eller effektiviteten af deres produkter. Central søger at holde det naturligt og ikke tilføje skadelige tilsætningsstoffer eller store mængder stabilisatorer til deres produkter, derfor kan deres salve smelte lidt om sommeren. Når det smelter, kan den blive grynet, hvis den afkøles for langsomt. Teksturen vil ikke ændre ved dens virkning og vil fortsat optages hurtigt af huden efter påsmøring.

Ingredienser:
Sheasmør(*), kokosfedt(*), granatæbleolie(*), hampefrøolie(*), jojoba(*), candelillavoks, E-vitamin(*), rosmarinekstrakt(**).

(*) Organic
(**) Biodynamic

Næsesalve fra Central er håndrørte i små portioner, indfarvet af naturlige ingredienser såsom candelillavoks og dufter af vegetabilske olier, som kan føre til variationer i salvens konsistens, farve og duft.

Næsesalven er vegansk og består af naturlige (100%) og økologiske (87,54%) ingredienser. Næsesalven overholder dermed Ecocerts krav for naturprodukter (minimum 95% plantebaseret ingredienser; minimum 10% af alle ingredienser skal være økologisk dyrket), og er i øvrigt helt fri for syntetiske parfume- og farvestoffer, nanopartikler og parabener.

Du kan læse mere omkring de anvendte ingredienser og deres effektbidrag til produktet her.

 

Vægt 0,20 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt