Siccaro SupremePro

kr. 879,00kr. 1.329,00 Inkl. moms

SupremePro er verdens bedste tørredækken til den våde hund, uanset om den løber, leger eller sover efter en gåtur i regnen, genoptræning i bassinet, svømmetur i havet eller et bad i hjemmet.

Varenummer (SKU): 300142 Kategori:

Beskrivelse

Siccaro’s mest effektive Wet2Dry® tørredækken. SupremePro har, foruden den høje hals, også to tykke, super-absorberende lag, der sørger for at tørre din hund i løbet af få minutter. SupremePro er den perfekte model til turen hjem i bil og når I er kommet indendøre efter en lang, våd gåtur.

Den består af vores unikke Wet2Dry® tekstil af antibakterielle bambusfibre, der reducerer lugten af våd hund, skåner hjem og bil for vand samt skidt fra den våde hund. Slut med våde ildelugtende håndklæder.

Yderlaget på SupremePro består af super-absorberende viskose-frotté fra bambus, som giver modellen den bedste absorberingsevne af alle tørredækkener.

Inderlaget på SupremePro består af et ekstra tykt ikke-vævet viskoseprodukt med den bedste absorberingsevne blandt Siccaro’s tørredækkener.

SupremePro har det længste halsstykke med lynlås og elastisk halsåbning; længden og formen giver dig optimal mulighed for at få tørret og varmet både hundens hals og ører efter lange ture eller bade – uden at gå på bekostning af hundens bevægefrihed.

Der følger et ekstra spænde med til SupremPro, for at forbedre pasformen; det sørger også for, at tørredækkenet bliver godt siddende – uanset hvor vildt hunden leger.

SupremePro-modellen har Siccaro’s logo broderet på bagsiden af halsstykket.

Dansk design produceret i EU

90% tør pels på 15 minutter*

Suger mere end 7 gange sin vægt i vand

Lugt-reducerende og antibakteriel

Tørrer og varmer våde hunde i koldt vejr

Køler overophedede hunde i varmt vejr

Spændet sikrer let og justerbar fastspænding

Nemt at give hunden på – også for ejere med begrænset bevægelighed

Tåler maskinvask og tørretumbling ved lav varme

Leveres i 7 størrelser: fra XS – 3XL (f.eks. fra Chihuahua til Newfoundlænder)

*Afhængig af længden og tykkelsen af hundens pels

Brugervejledning: Åben lynlåsen langs halsstykket og før hundens hoved gennem halsåbningen. Træk t-stykket mellem hundens forben og lad enderne mødes på ryggen af hunden, hvor der spændes og justeres. Lynlåsen kan herefter lynes, så dækkenet slutter tæt om hals og evt. ører. Knap til sidst elastikken omkring hvert enkelt bagben.

For at køle din hund: Gennemblød SupremePro i koldt vand, vrid overskydende vand ud af dækkenet og giv hunden den på i 30 min – 1 time.

Vedligehold: Efter brug hænges SupremePro til tørre. SupremePro kan vaskes på 30 grader celsius, og hænges til tørre eller tumbles på lav temperatur. Anvend ikke enzym-holdigt vaskepulver.

Materiale: Yderlag: 88% viskose fra bambus, 12% polyester.
Inderlag: 85% viskose, 15% polyester.

Advarsel: Efterlad aldrig SupremePro på en hund med adgang til at svømme uden opsyn, da den vil være i risiko for at drukne.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Farve

Bamboo, Elmwood, Granit, Sand

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt