Sårrens

kr. 149,00 Inkl. moms

Varenummer (SKU): C08 Kategori:

Beskrivelse

Denne mikrosølvspray er fantastisk til at desinficere og fremme heling af rifter, sår og ar. Sprayen er designet til at sprøjte på det udsatte hudområde, ligemeget om det gælder små eller store overfladesår etc.
Den har en nem og smertefri applikation, som uskadeliggøre bakterier, vira og svamp på få minutter og samtidig understøtter genopbygningen af huden, uden irriterende kløe.

Ca. 30 min. efter at du har sprayet det udsatte område, er det en god ide at beskytte huden yderligere med lerbaseret sårsalve (f.eks. Pletvæk Eksemcreme)

100 ml ECO-HDPE (100% sukkerrør) plastflaske med genanvendelig PP-PLAST spraylåg.

Formål:
Mange dyr er plaget af hudproblemer, hudallergier, kløe, svie mm., men har svært ved at give udtryk for dette. Derfor er det vigtigt at du får en god rutine, hvor du kigger din hunds hud igennem, især næsefolder, hudfolder, trædepuder og andre udsatte hudområder.

Der findes mange forskellige slags hudproblemer. Nogle stammer fra instektbid, andre kommer fra rifter eller allergier. Det kan komme akut, eller være en kronisk tilstand. Ligemeget hvad, er det vigtigt at tage hånd om problemet, før det udvikler sig.

Yderligere information

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt