Prop Ørepleje

kr. 169,00 Inkl. moms

Varenummer (SKU): c10 Kategorier: , Tag:

Har din hund problemer med ørevoks, kløe eller ubehagelig lugt fra øregangen, så er denne ørerens noget for jer!
Her får du en vegansk ørerens, som kan bruges til at pleje ørene og mindske mindre irritationer i øregangen.

50 ml glasflaske med aluminiumsskruelåg.

Formål:
Alle hunde producerer ørevoks. Nogle producere meget, andre næsten intet, men for de fleste er ørevoksmængden afstemt med deres behov for selvrensning.
For de fleste hunde, ser øret pænt ud. Det er lyserødt og uden synlig voks. Her findes en fin tynd gennemsigtig overflade på indersiden af øret, som godt kan føles lidt fedtet ved berøring. Har din hund en overproduktion af ørevoks, er det ofte tegn på f.eks. hudsygdomme eller betændelse i øret.

Øregangen hos hunde går i en 90 graders vinkel, som består af en lodret og en vandret del. Ørevoks og hår kan ofte samle sig som en prop i den vandrette del. Når en prop samles, kan denne forårsage irritation, hvilket typisk ses ved at hunden ryster på hovedet eller klør på/i øret.

Få gerne en rutine med at kigge og lugte til din hunds øre, især hvis du har en hund med tendens til øreproblemer. Tidlig reaktion gør at hunden har mindre ubehag. Øret må ikke lugte dårligt og skal være fint lyserødt og ikke være stoppet til af hår eller voks. Rødme og hævelse er ikke gode tegn.
Oplever du at øret stopper til, er det en god ide at rense det jævnligt.

Anvendelse:
Denne ørerens er perfekt til akut rengøring og behandling af øret, samt forbyggende ved gentagne problemer.
Ørerensen er skånsom mod øret og kan bruges både som behandlende dråber og ydre rengøring.

Omryst produktet før brug. Væd en vatrondel og rens indersiden af det ydre øre samt så meget af øregangen som det er muligt uden det forvolder ubehag for hunden. Det er vigtigt, at du er meget forsigtigt når du renser øregangen.

Dryp evt. 1-2 dråber i øret. Fordel forsigtigt væsken jævnt ved at massere (nulre) øregangen fra ydersiden af øret i 30 sekunder. Når hunden derefter ryster på hovedet, vil urenhederne samtidig løsne sig. Tør helt forsigtigt efter med en (vat)rondel på det ydre øre og i begyndelsen af øregangen.

Har din hund fået en irritation eller prop i øret, anbefaler vi at behandle øret mindst 2 gange om ugen. Bruger du ørerensen som forbyggende behandling, benyttes den efter behov.

Centrals ørerens kan også anvendes til hvalpe og katte.

Opbevaring:
Opbevares i køleskab.

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt