Nytårsangst salve

kr. 199,00 Inkl. moms

Reagere din hund negativt ved fyrværkeri eller torden? Så er dette salven til jer..
Denne salve er et godt supplement til terapeutisk behandling, idet den indeholder essentielle olier der er udvalgt for deres beroligende effekt. Salven er testet og godkendt til terapeutisk brug.
Salven påsmøres hundens hud i situationer hvor du ved at lydangsten kan forekomme, f.eks. nytårsaften, under jagtsæsonen eller ved tordenvejr.

Salven kan med fordel bruges sammen med blide tryk/massage på angstdæmpende akupunkter. Og det er nemt at kombinere disse, når du allerede er igang med at påsmøre salven. Spørg gerne efter guide til disse punkter, når du køber salven.

Salven anbefales ikke at bruges direkte på huden af katte, men kan stadig anvendes som beroligende aromaterapi.

40 ml aluminimumbøtte belagt med et tyndt lag fødevaregodkendt lak.

Formål:
Mange hunde er/bliver lydangst omkring f.eks. nytårsaften, hvor der pludselig (for hunden) fyres en masse krudt af som larmer gevaldigt og er mange høje blink. Hunden ved jo ikke at dette kommer til at ske på forhånd og kan derfor udvikle lydangst, som dækker over reaktion på lyde og/eller lysglimt. Nogle hunde og katte reagerer heldigvis ikke, mens andre reagerer på det mindste..

Mange hunde og katte går en hård tid i møde, når vi nærmer os nytåret. Dyret kan ikke forudse ændringen i lyd og lys og bliver derfor mere påvirket. Det ses bl.a. ved at hunden søger sikkerhed, ved f.eks. at trykke sig ind til sin ejer, gemme sig på badeværelset eller under sofaen, eller ved at gå i fuld panik og kæmper for at komme væk. Sker det på gå-turen, kan reaktionen være endnu værre.

Har du først prøvet en nytårsaften med en utryg hund eller kat, ved du at det ikke bliver nemmere næste år. Derfor gælder det om at komme igang med træning/terapeutisk behandling, samt salve, i rigtig god tid. Lydangst går ikke væk fra dag til dag. Og det samme gælder alle de andre lyde som dyret er bange ved, f.eks. torden, biler, døre/havelåger der smækker, lastbiler der bakker etc.

Anvendelse:
Mindst hver fjerde hund er panisk bange for fyrværkeri og har brug for hjælp. Engelsk forskning viser, at disse hunde kan behandles, uden brug af sløvende piller med meget lovende effekt.

Når du bruger denne salve (fyldt af essentielle olie) sammen med angstdæmpende akupunkter, vil du opleve at det har en beroligende effekt på dyret. Den er udviklet til at komme på dyrets hud, modsat de gængse sprays på markedet, og her kommer aromaterapien til sin ret.

Der er rigtig gode punkter på toppen af hovedet og på hundens bagben, som vi meget gerne vil vise dig præcis hvor sidder, når du køber produktet her hos os.
Alt efter hvor stort dit dyr er, vil du skulle massere salven ind med en/eller flere fingre, i blide cirkulære bevægelser, eller små præcise tryk – igen, vi viser gerne præcis hvordan dette udføres korrekt.

Vi anbefaler at du påsmøre salven 1-2 gange dagligt i ugen op til nytårsaften. Når vi når til selve nytårsaftensdag, anbefaler vi at du påsmøre salven 3-4 gange om dagen – dette er også gældende i de efterfølgende dage, hvis fyrværkeriet er slemt. Du skal bruge hvad der svarer til ca. en ært i salve per gang (ca. 1 gram).

Du kan også anvende salven til akut-opståede situationer. Igen påsmøres salven på de angivne punkter, evt. også på trædepuder på bagbenene, så salven har mulighed for at trænge ind hurtigere og dyret derved får hurtigere glæde af den beroligende effekt.

Har du en hund eller andet dyr, som er meget angst (nærmest panisk), kan det være nødvendigt at supplere med angstdæmpende medicin. Tal det igennem med din dyrelæge og få evt. en recept på angstdæmpende medicin – men lav samtidig en behandlingsplan, enten med din dyrelæge eller adfærdskonsulent, så I får arbejdet med problemet og ikke kun symptombehandlet.

Opbevaring:
Opbevares på et køligt, tørt sted væk fra direkte sollys. Undgå kontakt med vand og anvend en rengjort spartel ved påsmøring, da fingre direkte i bøtten kan forudsage bakterievækst og mugdannelse.

Holdbarhed:
6+ måneder hvis opbevaret under ideelle betingelser.
Undgå at stikke fingrene direkte i bøtten, da det kan forudsage bakterievækst og mugdannelse. Anvend i stedet en rengjort spartel ved påsmøring.

Bemærk venligst: Centrals produkter er håndlavede i små partier. På grund af naturlige og økologiske ingredienser kan der forventes ændringer i farve, konsistens og duft. Dette påvirker ikke kvaliteten eller effektiviteten af deres produkter. Central søger at holde det naturligt og ikke tilføje skadelige tilsætningsstoffer eller store mængder stabilisatorer til vores produkter, derfor kan deres salve godt smelte lidt. Når det smelter, kan den blive grynet, hvis den afkøles for langsomt. Teksturen vil ikke ændre ved dens virkning og vil fortsat optages hurtigt af huden efter påsmøring, men kan kræve lidt anderledes håndtere såsom sammenrøring før påføring.

Ingredienser:
Kokosolie(**), merianolie(+), mandarinolie(+), ylang-ylangolie(+), nardolie(+), appelsinolie(+), patchouliolie(+).

(*) Organic
(**) Biodynamic
(+) Certified Pure Therapeutic-Grade® (CPTG®)

Salver fra Central er håndrørt i små portioner, indfarvet af naturlige ingredienser som kokosolie og dufter af CTPG®-certificeret essentielle olier (0,99%), som kan føre til mindre variationer i salvens konsistens, farve og duft.

Salven er vegansk og består af naturlige (100%) og biodynamiske (99,01%) ingredienser. Salven overholder dermed Ecocerts krav for naturprodukter (minimum 95% plantebaseret ingredienser; minimum 10% af alle ingredienser skal være økologisk dyrket), og er i øvrigt helt fri for syntetiske parfume- og farvestoffer, nanopartikler og parabener.

Vægt 0,1 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt