NeVet – Mod adfærdsproblemer

kr. 248,00kr. 1.800,00 Inkl. moms

Fodertilskuddet NeVet støtter hunde, gennem nytårets larm.

Varenummer (SKU): VC3 Kategori:

Beskrivelse

NeVet fra VetCur er fodertilskud til hunde.

NeVet er nøje afstemt til at supplere en afbalanceret ernæring af din hunds neurologiske og hormonelle system.

Mange hunde er mildt sagt ej fans af krudtaffyrringen, både op til og på selve nytårsaften, samt i dagene derefter. NeVet Hund støtter hvert år, flere tusinde hunde, til at komme (lige)glade og trygge, gennem nytåret.

NeVet er fodertilskud, der forsyner hunden med de næringsstoffer kroppen har ekstra brug for i forbindelse med psykiske udfordringer i livet. Hunden lever et liv der kræver utroligt meget mentalt og emotionelt af hunden, for at den kan klare vores menneskeskabte hverdag. For sociale og floklevende dyr som hunden kan isolation, ændring i flokkens struktur, begrænset fysisk aktivitet og generelt manglende forståelse for hundens basale psykiske behov, medføre stress i nerve- og hormonsystemets fine biokemi. Det kan resultere i en lang række problemstillinger relateret til adfærden, immunsystemet, hormonelle ubalancer, endokrine dysfunktioner mv, fordi stressen medfører et merforbrug af visse næringsstoffer, som så kommer til at mangle andetsteds i kroppen.

Når nytåret står for døren kan NeVet med fordel gives i fuld dosering 1 måned før nytår, så hunden får fyldt dens “næringsstof tanke” op i god tid.

MED EN OPSTART FRA MIDT/ SIDST NOVEMBER OG TIL DEN ANDEN SIDE AF NYTÅRET, vil dyret normalt blive mindre påvirket af fyrværkeriet. DOG; hvis vi snakker en panisk reagerende hund, ville vi bruge AdhD fra det samme tidsrum.

Indhold:
500 ml økologisk rapsolie

Sammensætning:
Økologisk Rapsolie, gær, kalk, havre spirer, damiana, schizandra, hønsegræs, gurkemeje, humle, kalk, citrongræs, pomerans, jasmin, passionsblomst, prikbladet perikum, pimpinelle.

Dosering:
<4 kg 5 ml (1 teske)
5-14 kg 7,5 ml (1,5 teske)
15-29 kg 10 ml (2 teske)
30-59 kg 12,5 ml (2,5 teske)
>60 kg 15 ml (3 teske)

Analyse:
Råfedt: 97,30%
Råprotein: 0,20%
Træstof: 0,30%
Aske: 0,00%

Produktet iblandes foderet.

Yderligere information

Vægt 0,8 kg
Vægt

4,5 Ltr., 500 ml