Lola hundesko lange

kr. 189,00kr. 289,00 Inkl. moms

Hundesko med Welltex® teknologi.

Varenummer (SKU): LHL1 Kategori: Tag:

Beskrivelse

Komfortabel hundesko i et let materiale med Welltex® teknologi. Den høje model er perfekt til bagbenene og er høj nok til at blive fastgjort over hasen. Teknologien i den indvendige foring reflekterer kropsvarmen som infrarød energi, hvilket kan bidrage til en god led- og muskelsundhed. Det gør beskyttelsen ekstra velegnet, hvis hunden har problemer med betændelse eller slidgigt i poterne. Det kan også være nyttigt med en potebeskyttelse, hvis dit dyr har fået en skade på poten eller trædepuden, der skal heles uden bandage. Potebeskyttelsen bør dog ikke bruges i stedet for en beskyttelseskrave eller skærm.

Koda er designet som en sok, hvor alle sømme er skjult for at forhindre gnidninger. Dette gør dem behagelige både ved bevægelse og hvile. Hundeskoene fastgøres med to velcrobånd om benet, og kan strammes til, så de sidder ordentligt og ikke glider af, når hunden bevæger sig. Undersiden er udstyret med silikonegreb, så hunden ikke glider.

Hundeskoene kan bruges både indendørs og udendørs, men når man går meget på skarpe overflader, slides de med tiden. Materialet er tilpasset bløde overflader og har en vandafvisende effekt, der holder poterne tørre ved let støvregn og i sne.

Hundesokkerne fås også i en lav model  ” Koda ”

Lola hundesko sælges i par.

Egenskaber
Welltex® teknologi
Letvægts materiale
Designet til bagben
Skridsikker sål
Sælges i par
Materialespecifikation
Materiale: 100% polyester
Foring: 100 % polypropylen, med Welltex® teknologi
Detaljer / Tilbehør: 100% polyamid

Teknologi

Welltex logo

Welltex®-teknologien indeholder en unik sammensætning af naturlige mineraler. Mineralerne opfanger kropsvarmen og omdanner den til langbølget infrarød energi, som reflekteres tilbage til hud, led og muskler. Infrarød energi er kendt for sin evne til at øge blodcirkulationen, hvilket kan være nyttigt under restitution fra skader, slid, betændelse eller spændte muskler. Læs mere om Welltex®.

Pleje og vaskeanvisning

Clevercare logo

Produktet skal holdes rent for maksimal effekt. Mineralerne der giver effekten er vævet ind i materialet og kan ikke vaskes eller slides væk. Følg altid vaskeanvisningen på produktetiketten.

Maskinvask 40°C, skånsom vask. Brug almindeligt rengøringsmiddel. Vask ikke med blegemiddel eller afspændingsmiddel. Må ikke renses. Må ikke stryges. Lad det lufttørre, må ikke tørretumbles.

Yderligere information

Vægt 5 kg
Størrelse

XS, S, M, L, XL, XXL

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt