K9 FITbone

kr. 629,00 Inkl. moms

Sjov styrketræning til hunde – K9 FITbone hundefitness
Varenummer FPK9BONEBL Kategori Tags ,
Del
Del
Del

Sjov styrketræning til hunde – K9 FITbone hundefitness

Med FitPAWS får i rig mulighed for masser af forskelligt hundefitness, det er både sjovt og sund træning til din hund, der bliver aktiveret både fysisk og mentalt. Med K9FITbone kan du træne med hunde i alle størrelser i alle aldre. Du kan kombinere alle FitPAW produkterne på forskellige måder og give hunden nye udfordringer hver dag.

K9FITbone er lavet i slidstærkt blødt PVC materiale. Overfladerne på puden har let spidse knopper på den ene side og på den anden side, små flade runde knopper. De giver en masserende effekt og stimulere de små nervebaner i poterne. Det giver også hunden et bedre “greb” når den står på puden, så den ikke glider.

Hundefitness styrker hundens muskulatur og giver den en bedre balance. Når hunden balancere på K9FITbone sætter det gang i alle de små muskelgrupper. Hvis i træner det jævnligt vil du hurtig se resultater på muskulatur og balance og du vil sikkert erfare at din hund vil elske denne form for træning.

Det er effektivt træning hvis man dyrker meget sport med sin hund f.eks. canicross, cykling, jagt osv. men er også god træning til hunden der har været skadet. Med FitPAWS kan du genopbygge hundens muskulatur efter en skade stille og roligt i kontrollerbar forhold. Træn ikke hunde der er skadet eller har følgeskader, uden at konsultere med din dyrlæge

Puden er let oppustet når man modtager den, men pumpe medfølger så man kan pumpe mere luft i. Den måler ca. 58 x 29cm og ca.10 cm høj

Kom godt i gang med K9FITbone

Når du træner med FitPaws får du masser af mulighed for variation. FITbone kan kombineres med nogle af de andre modeller fra FitPAWS og på den måde kan man altid ændre sværhedsgraden til det man synes.

Introducer din hund for puden og ros meget og giv godbidder når hunden tilbyder at stille sig op bare med et ben. Det skal være positiv oplevelse for hunden, så led den på vej men lad værre at tvinge din hund. For nogle tager det længere tid, men med jævnlig træning står din hund snart med alle 4 poter på en pude. Start roligt ud og træn evt. forben og bagben hver for sig, således at hunden altid har et par ben på jorden.

Udvid sværhedsgraden og anvend 2 FITbone, evt i forskellig størrelse og lad forbenene stå på den ene, og bagbenene stå på den anden.

Er din hund nybegynder, anbefaler vi at man træner i små intervaller af ca. 5 minutter i starten. Det er svært og hårdt, fysisk og mentalt at stå med poterne på en “levende” bevægende overflade.

Hvorfor Vælge K9FitBone?

Træning af kropskontrol

Muskeltræning

Styrker Balancen

Stimulere nervebanerne i poterne

Kan anvendes inde og ude

Inklusiv pumpe

Til både hvalpe og voksne

Til alle hunderacer

Produktinformation

PVC Materiale beregnet til brug til hunde

Måler ca. 58 x 29 cm. højde ca. 10 cm.

Pumpe følger med

OBS: Materialet tåler ikke voldsomme bid fra skarpe bisser. Lad derfor ikke disse produkter ligge fremme til fri afbenyttelse af hunden.

Bemærk:

Træn ikke hunde der er skadet eller har følgeskader, uden at konsultere med din dyrlæge.

Hundefitness er for alle hunde i alderen 10 uger og op. Man bør IKKE overtræne med sin hund, især ikke hvalpe og gamle hunde, da dette kan give overbelastninger. Tving ikke hunden op på noget den ikke kan lide. Alle fitness materialer tåler ikke voldsomme bid fra skarpe bisser. Lad derfor ikke disse produkter ligge fremme til fri afbenyttelse af hunden

Balance, kropskontrol og muskeltræning

K9FITbone, udstyre der styrker balancen og de små muskelgrupper.

Fysisk og mental træning

Sjov træning

Styrker balance og muskler

 

Vægt 5 kg
Farve

Blå, Grøn, Lilla, Lime, Orange, Pink, Turkis, Razzleberry

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt