Hundebog Forever Dog

kr. 199,00 Inkl. moms

Hundebogen Forever Dog er et nyttigt opslagsværk med overraskende info fra forskning og erfaringer der viser, hvordan du af naturens vej hjælper din hund til et længere liv med mere sundhed og bedre helbred.

Varenummer HT0309 Kategori Tag
Del
Del
Del

Sundhed i hundebogen

Vil du hjælpe din hund til et bedre helbred med mere sundhed og færre sygdomme? Ved at træffe de rigtige valg for den, har du chancen og her er bogen der kan hjælpe dig med det. Forfatterne fortæller om overraskende ny forskning der viser dig hvordan du hjælper din hund til et længere liv. Det er et opslagsværk fuld af nyttig viden for enhver hundejer.

Hundeejere verden over jubler

Igennem online opslag og dialoger fandt man ud af at folk er desperate for at kunne hjælpe deres bedste ven hunden til et sundere og længere liv, men at de ikke altid ved eller føler sig klædt på til at træffe de rigtige valg. Derfor startede samarbejdet om at lave hundebogen Forever Dog om hundens helbred og sundhed med en anden vinkel end alle andre bøger på markedet.

Lidt om hundebogen

Flot indbundet paperback på 436 sider skrevet på engelsk i et letlæseligt sprog. Bogen er fremstillet af FSC certificeret firma der sikrer at det træ der bruges til fremstillingen kommer fra en skov hvor der ikke fældes flere træer end at skoven kan nå at reproducere og at der løbende plantes nye træer. Elektriciteten til trykningen er enda fra vedvarende strøm.

Det overordnede indhold i hundebogen

 • Hvilken betydning har kost og ernæring på vores hundes sundhed og helbred?
 • Naturens skatkammer indeholder meget sundt, men som desværre også er skadeligt
 • Bevægelsens indvirkning på risikofaktorer for sygdom
 • Miljøpåvirkninger og hvilke ting og genstande man skal passe på med
 • Hvordan stress og isolering kan påvirke vores hunde negativt
 • Et index til hvor alle de berørte ord fra bogen kan findes

Udsolgt verden over på 72 timer

Ingen havde forventet at bogen Forever Dog ville blive så stor en succes at den kunne meldes udsolgt hos de fleste udbydere efter kun 72 timer og ikke nok med det, så har New York Times lige kåret den som NR 1 på deres bestsellerliste, en titel der ellers er næsten umulig at få når man skriver om hundes sundhed.

Det beviser at hundejere tager deres dyrs helbred meget seriøst og går op i hvad der er det rette at gøre af naturens vej istedet for at anvende kemiske produkter. Den blev i England udråbt som forever dog surprising

Hvem står bag hundebogen?

Bogen er skrevet af Dyreelskeren og influencer Rodney Habib og Dyrlæge Karen Shaw Becker som er gået sammen om denne bog til hundeejerne.  Den kigger på den nyeste forskning fra verdens bedste eksperter på området. Det er mere end bare en bog til at holde din hund sund, den indeholder alt hvad man har brug for at vide i det daglige arbejde med hunden.

Rodney Habib er manden bag Forever Dog

Rodney Habib er en internet-berømthed kendt for sin blogging som dyre influencer, videofremstilling og dyreaktivisme. Habib er grundlæggeren af Planet Paws, den mest populære og besøgte kæledyrsundhedsside på Facebook. Han har selv dyr og med mottoet “Når dyreejere ved bedre så vil de gøre det bedre”

Kendt på de sociale medier

Hans meget ærlige og ligefremme udtalelser om hundesundhed har givet ham en massiv anerkendelse verden rundt. Han lavede en dokumentar i 2017 omkring cancer hos hunde og det satte skub i hans influencer status hvor han gik viralt og har givet ham mere end 530 millioner følgere og med 2,6 million følgere på facebook.

 Manden bag er meget afholdt

Rodney Habib er umådelig populær, da han er meget engageret og passioneret omkring sit arbejde med at få en indflydelse indenfor hundemad og hundesundheds industrien. Han er helt nede på jorden, har stor viden og er videbegærlig. Rodney har en god og umiddelbar kommunikation med sine fans, følgere og publikummer hvor de føler sig underholdt og undervist.

Lidt omkring hans bedrifter

 •  I 2016 blev Rodney inviteret til at give den første tale om hundesundhed på en meget anset kanal som på nuværende tidspunkt stadig går for at være den udsendelse som flest mennesker har set omhandlende hunde.
 • I 2018 blev han inviteret til Kina af nogle af landets top veterinærer, onkologer og organisationer for at tale om forandringen og udviklingen af den nye generations hundeforældre.
 • Rodney har for ganske nylig oprettet en fond for at rejse penge igennem velgørenhed  til nærmere uddannelse og forskning omkring hundekost og hundehelbred.
 • I 2019, blev Rodney inviteret til Facebook hovedkontor i Californien for at fortælle personale, og andre globale medlemmer af facebook fællesskabet omkring hans rejse for at komme hvortil han er idag.
 • Rodney har medvirket i utallige udsendelser på de store kanaler som BBC London, CBC, Global National News, Mythbusters og mange flere.

Karen Shaw Becker er kvinden bag hundebogen

Karen bliver fulgt på de sociale medier af rigtig mange. Hun er en alternativ dyrlæge der går lidt mere ukonventionelle veje i hendes stræben på at hjælpe syge dyr med deres udfordringer og sygdomme. Denne lidt anderledes måde at anskue tingene på gør at hun er elsket af mange dyrefolk verden over.

En anderledes dyrlæge

Hun er en proaktiv dyrlæge der arbejder ud fra at opdage forhindringer inden de bryder ud i sygdom, ved at monitorere et dyrs organsystem, immunstatus og andre systemer kan man identificere pludselige forandringer hurtigere end ellers. En meget anderledes måde at arbejde på end andre dyrlæger der venter på at sygdommen bryder ud inden de så behandler på det de ser.

100.000 følgere på hendes youtube kanal

Karen Shaw Becker har også lagt videoer op på youtube og lavet sin egen kanal med masser af information om forebyggelse af sygdomme, et sundere liv, hvordan man laver det sundeste mad og træffer de bedste valg. Hun interviewer top professionelle eksperter om positiv træningsmetoder og meget mere som over 2 millioner dyreejere læser med på.

Lidt omkring hendes bedrifter

 • Hun er uddannet fra Iowa State School of Veterinary Medicine
 • Har færdiggjort praktikophold for eksotiske dyr både i Californien og i Tyskland
 • Hun er certificeret akupunktør, homeopat og kiropraktor for dyr
 • Har oprettet et dyrehospital i 1999, en klinik for eksotiske dyr i 2006, en smerte og rehabiliteringsklinik i 2011
 • I 1989 oprettede hun Covenant Wildlife, en non-profit organisation for forældreløse truede arter.
 • Dr. Becker vandt en pris for sin første kogebog om hundemad i 1999 med tiltlen Real Food for Healthy Pets

Wellness for hunde

Et nyt begreb er Wellness veterinær medicin hvor man arbejder ud fra at et godt helbred handler om den livsstil og de valg man træffer for sit kæledyr livet igennem og at det resulterer i at kroppen ikke degenerer så hurtigt. Det er nye toner i dyreverdenen men har vundet indpas hos millioner af dyreforældre. Det kan du nu læse om i bogen Forever Dog.

Dr. Shaw har sin egen webshop

Hun har udviklet den største hjemmeside på internettet hvor hun sælger sin egen hundemad og hun tager ud til dyrefabrikker for at fortælle om og få dem til at træffe de sunde valg til foderet. Tager også ud til foredrag og fortæller om wellness og sundhed for hunde og er på den måde dyrenes advokat.

Hvordan gør man så det?

Man bruger ugiftige produkter til både leg,  i og med fodring, og i alt tilbehør til hunden, værdier der falder rigtig godt i tråd med hele produktudvalget i webshoppen. Dr Becker skriver og fortæller om dette verden over for at gøre opmærksom på hendes motto “hvad man giver sine dyr, betyder noget” emner der også berøres i hundebogen Forever Dog.

Collagen til hund

Collagen til hunde er et godt og naturligt tilskud og bogens forfattere har lavet adskillelige podcast, udgivet tekster og videoer om emnet. Mit bud på et rigtigt fantastisk collagen produkt kommer fra Wetality og du finder det her på shoppen i 2 varianter.

Copyright på alt indhold

Der er copyright på hele hundebogen og dens indhold, det betyder at det ikke er tilladt på nogen måde at printe, kopiere eller lægge indholdet ind på sociale medier som en direkte genskrivning uden tilladelse fra forfatterne og udgiverne.

Ingen links i bogen

Vil man læse mere omkring kilderne til de påstande og udtalelser der er i bogen, har man valg at lægge links ud på de to forfatteres hjemmeside www.foreverdog.com. Begrundelsen for dette er at det giver bogen mere plads til fakta viden.

Data om hundebogen

 • Udgivet af forlaget Harper Collins, Irland
 • ISBN: 978-0-00-846742-5
 • EAN: 9780008467425

 

Vægt 0,500 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt