Eukalyptus olie

kr. 196,09 Inkl. moms

FORFRISKENDE, KØLENDE OG MEGET MERE

På lager

Varenummer W02 Kategori
Del
Del
Del

Eukalyptusolie er blevet brugt af australske ’Aboriginals’. Betragtes som en helbredende plante, og der findes 700 arter. Dens første store anvendelse i nyere historie har været af baron Ferdinand von Muller, der genopdagede dens antiseptiske egenskaber. Olien blev endnu mere populær under 1. verdenskrig, da den blev brugt under influenzaepidemien. I dag dyrkes eukalyptus hovedsageligt i Spanien, Kina, Sydafrika, Portugal, Chile og Rusland.

Eukalyptus er meget populært som et middel til at afhjælpe problemer med næse og hals, samt lindre symptomerne på almindelig forkølelse.

DUFT: Træagtig, kamfer, frisk aroma.

EGENSKABER

Dets gavnlige egenskaber kan simpelthen nydes ved indånding og/eller diffusion. Du kender måske allerede dens virkninger fra kølende lotioner, tandpasta, tyggegummi eller produkter til respiratorisk lindring og luftveje.

Eukalyptus er også blandt de olier med rensende egenskaber, hvilket gør det populært at rense luften og forskellige overflader.

100% NATURLIG OG REN FOOD GRADE ESSENTIEL OLIE

KEMISKE BESTANDDELE

Eukalyptol som den vigtigste bestanddel. Dens beroligende, afkølende effekt skyldes eucalyptol og alpha-terpineol.

Smithii er den mildere variant sammenlignet med Globulus-arter, hvilket gør den sikker selv for børn og ældre.

MIX

Eukalyptus essentiel olie passer godt sammen med træagtige og citrusolier, såsom basilikum, boswellia, lavendel, fyrretræ og lemon. For at lave et hjemmelavet rengøringsprodukt kan du i en sprayflaske kombinere med pebermynte og appelsin. Du kan også tilføje eddike.

BRUG

Aromatisk: Tilføj et par dråber til din diffuser for at fylde rummet med en forfriskende, opløftende duft. Dens brug er blevet populær til at lindre hostesymptomer, hjælpe i tider med forkølelse og åndedrætsbesvær. Bland med pebermynte, teatree og citron for at fremme vejrtrækningen og lindre overbelastninger. Tilføj rosmarin, og det vil blive en sand respiratorisk redning. Husk at det er ikke en medicin.

Påførsel: Det er almindeligt anvendt i sportscremer og geler til at lindre muskel- og ledsmerter. Tilføj et par dråber til en bæreolie og massér ind i huden for at fremme dens beroligende virkning. Hud kan drage fordel af dens antiseptiske, antibakterielle og antivirale egenskaber, fordi den er mild nok til hyppig brug og godt tolereret af huden.

NYTTIGE TIPS

Påfør fortyndet på insektbid for at lindre ømhed eller kløe.

For at lave et eukalyptusinhalationsmiddel, tilsæt 10 dråber til varmt vand og inhaler dampene i mindst 10 minutter.

Bland med citron æterisk olie og vand, og spray derefter over dit tøj og havemøbler for at holde insekter væk.

Tilføj en dråbe til din shampoo og lad den virke i et par minutter for at stimulere hovedbunden og bekæmpe skæl. Tag 4 dråber og bland i en lille skål med ricinusbaseolie (castorolie), massér derefter ind i din hovedbund og vent mindst 20 minutter. Det skal hjælpe med at bekæmpe gærlignende svamp, den mest almindelige årsag til skæl og kløe.

En opløsning, der indeholder Tea Tree-olie og Eucalyptus, kan med succes bekæmpe lus – du kan fortynde disse 2 olier i oliven- eller ricinusbaseolie (castorolie) og lade virke i 12 timer i hovedbunden for de bedste resultater.

Efter sigende vil tilføjelse af et par dråber på nogle vatkugler og placere dem i områder, hvor der er blevet set rotter, holde disse skadedyr væk.

ADVARSEL

Fortynd altid Eukalyptus i en bærerolie inden påføring på huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Må ikke indtages. Brug det ikke, hvis du er gravid eller under behandling af en læge.

Vægt 0,8 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt