Eddie hundetrøje

kr. 325,00kr. 435,00 Inkl. moms

Multifunktionel hundesweater med høj komfort.

Varenummer (SKU): 33049025 Kategori:

Beskrivelse

Eddie er en multifunktionel hundesweater, der er lige så velegnet til lange gåture som bare at slappe af derhjemme i. Perfekt selv som et varmende lag under et regndækken.

Det bløde fleecestof med Welltex® på ryggen giver høj komfort, og det elastiske materiale over bryst og mave har indlejret Iontex®-teknologi. Teknologierne afspejler hundens naturlige energi, som kan bidrage til at bløde muskler og led samt øget afspænding. Et luftigt net-stof på siderne giver ekstra ventilation og komfort under aktiviteter.

Refleksdetaljer på siden giver ekstra synlighed og sikkerhed i mørke.

Eddie er designet til en normalt bygget til mere atletisk type hund. Hvis hunden er stærkere bygget omkring brystet og halsen, skal du vælge en større størrelse for den bedste pasform.

Egenskaber
Welltex® og Iontex®
Multifunktionel
Blød og fleksibel fleece
Reflekterende detaljer
Materialespecifikation
Stof 1: 80% polyester, 20% polypropylen
Stof 2: 85% Polyester, 15% Elastan
Med Welltex® og Iontex®.

Teknologi

Welltex logo
Welltex®-teknologien indeholder en unik sammensætning af naturlige mineraler. Mineralerne opfanger kropsvarmen og omdanner den til langbølget infrarød energi, som reflekteres tilbage til hud, led og muskler. Infrarød energi er kendt for sin evne til at øge blodcirkulationen, hvilket kan være nyttigt under restitution efter skader, slid, betændelse eller spændte muskler. Læs mere om Welltex®.

Iontex logo
Iontex® teknologien består af reflekterende mineraler med egenskaber, der gør stoffet temperaturregulerende, antibakterielt, hurtigttørrende og giver høj åndbarhed. Materialet kan således tilpasse sig både varme og kolde forhold. Iontex® reflekterer kroppens naturlige varme i form af langbølget infrarød energi, som kan give dig både længere udholdenhed og hurtigere restitution. Læs mere om Iontex®.

Pleje og vaskeanvisning
Clevercare logo
Produktet skal holdes rent for maksimal effekt. Mineralerne der giver effekten er vævet ind i materialet og kan ikke vaskes eller slides væk. Følg altid vaskeanvisningen på produktetiketten.

Maskinvask 40°C, skånsom vask. Brug almindeligt rengøringsmiddel. Vask ikke med blegemiddel eller afspændingsmiddel. Må ikke renses. Må ikke stryges.

Lad det lufttørre, må ikke tørretumbles.

Yderligere information

Vægt 5 kg
Størrelse

25, 30, 35, 40, 45, 50, 55, 60, 65, 70, 75