Clary Sage

kr. 247,50 Inkl. moms

ET MIRAKEL FOR KVINDER
– OG MÆND

Varenummer WCS Kategori Mærker , ,
Del
Del
Del

Produceret af den berømte medicinske Salvia sclarea urt, der er hjemmehørende i middelhavsområdet bl.a. Italien, Frankrig og Syrien. Urten fik sit navn fra latinsk ‘clarus’, der betyder afklaring. I dag er urten meget brugt inden for aromatisering af mad, drikkevarer og i parfumeindustrien. Den er også meget brugt i naturlig kosmetik på grund af dens beroligende egenskaber.

Muskat salvieplanten blev brugt til behandling af øjenproblemer i fortidens plantemedicin.

Wetality Essential oils

DUFT
Sød urt, der er varm og blomstrende.

EGENSKABER
Dens kaldenavn ‘kvindens olie’ taler om dets fordele for kvinders velvære. Det er populært brugt som en naturlig humørforstærker og kan også fremme afslappende søvn. Det kan hjælpe med at lindre perioder med kvindelig ubehag og anbefales især i overgangsalderen eller under menstruation.

Broget salvie kan fungere som et afrodisiakum.
Det har mange gavnlige egenskaber for hud, hovedbund og hår.

Da den indeholder beroligende bestanddele, er den også en god stresshåndteringsolie.

Wetality Essential oils
Alle Wetality Essentielle Olier er certificeret FOOD GRADE, og er velegnet til fødevare-, drikkevarer- og aromaindustrien.
Wetality Essential oils
Wetality’s EO’er er vand / dampdestilleret eller mekanisk koldpresset – der anvendes ikke kemikalier, opløsningsmidler eller giftige stoffer.
Wetality Essential oils
Wetality’s Essentielle Olier er 100% rene, naturlige, økologisk og certificeret FOOD GRADE.
Wetality Essential oils
Hver Wetality Essentielle Olie bliver hver især dyrket i de områder hvor de trives bedst. F.eks er citronerne fra Sicilien og Rosmarinen fra Marokko.

 CLARY SAGE
(SALVIA SCLAREA)

100% NATURLIG OG REN FOOD GRADE ESSENTIEL OLIE

KEMISKE BESTANDDELE
Linalylacetat og linalool har en beroligende aroma. Germacrene-D, Alphaterpineol og scraleol bidrager til antiinflammatoriske, antimikrobielle, antiseptiske og hormonelle balanceringsegenskaber.

WETALITY’S PRODUKTIONSMETODE
Wetality muskatsalvie olie produceres ved at bladene og knopperne fra planten gennemgår dampdestillation.

MIX
Muskatsalvie er god blandet med træ/harpiksagtige olier, som f.eks. Boswellia. Andre gode kombinationer med Muskatsalvie er »grønne« olier, såsom basilikum og Tea Tree. Romersk kamille, lavendel, Ylang-Ylang og citrusolier, især appelsin, går også godt i kombination med Muskatsalvie.

BRUG
Aromatisk: Tilføj et par dråber til din diffuser for at berolige sindet og kroppen. Brug den sammen med basilikum eller appelsin for at nyde dens beroligende fordele og for en mere positiv tankegang. Dens aroma skaber en balancerende atmosfære og kan hjælpe med at lindre følelserne. Aromaen bruges også til at stimulere libido hos både mænd og kvinder.

Påførsel: Generelt menes det at lindre hud og udslæt, balancere olieproduktion og fremkalde en kølende effekt. Tilsæt et par dråber til en bæreolie og massér på maven for at lindre menstruationssmerterne. Hvis du har humørsvingninger, føler dig angst, trist eller nedtrykt, så kombiner det med et par dråber orange (appelsin) æterisk olie i en bæreolie og massér på pulspunkter (indvendig side af håndled, bag ører, hjerteområde), lugt til det, og snart vil du måske få det bedre . Du kan også tilføje et par dråber i din shampoo, natcreme eller bodylotion for en beroligende effekt.

NYTTIGE TIPS
Muskatsalvie har en meget intens aroma. Brug det sparsomt, når du laver dine egne blandinger (du kan altid tilføje mere, men det er svært at fjerne det fra blandingen).
Du kan også lave din egen personlige duft i en Roll-on-flaske med en bærerolie. F.eks. kombiner 2 dråber muskatsalvie, 7 dråber appelsin og 3 dråber basilikum æteriske olier. Tilsæt 10 ml bærerolie, ryst godt, og du har din helt egen naturlige olieparfume ved hånden.

Fortynd i en basisolie og gnid ind på fødderne for at lindre symptomer på nattesved.

Tilføj et par dråber muskatsalvie i dit hårplejeprodukt for at afbalancere hovedbundens olier og fremme hårvækst. Muskatsalvie kan også hjælpe med skælreduktion.

ADVARSEL
Fortynd altid muskatsalvie i en bærerolie inden påføring på huden. Undgå følsomme områder. Undgå øjenkontakt og slimhinder. Må ikke indtages. Brug det ikke, hvis du er gravid eller under behandling af en læge.

Wetality Essential oils

Wetality Essential oilsMIX

Bland 1 dråbe i 1 tsk. bæreolieog smør på ømme og spændte muskler eller massér under fødderne ved hedeture.

Wetality Essential oils

Wetality Essential oils1-2

Bland 1-2 dråber i din shampoo inden du vasker hår.
Det fremmer sundt hår og hovedbund.

Wetality Essential oils

Wetality Essential oilsMIX

Gnid 1 dråbe i hænderne og inhaler eller bland 1 dråbe i 1 tsk bæreolie og massér på maven på ”de kvindelige dage” i måneden.

Wetality Essential oils

Wetality Essential oils15

Tilsæt 15 dråber i vores diffuser, sammen med fx lavendel. Det fremmer libido og intimitet, bekæmper stress og klarer sindet.

FORTYND DINE ESSENTIELLE OLIER I DEN BEDST MULIGE BÆREOLIE (se mere på hundetjek.dk)

Wetality Essential oils

PRODUKTKRAV & SUNDHEDSFRASKRIVELSE

Virksomheden fremsætter ikke nogen medicinske påstande. Virksomheden angiver eller antyder ikke, at et produkt er formuleret, designet eller godkendt af nogen regulerende myndighed til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forhindre sygdom eller medicinske tilstande. Dette ville falsk antyde, at produkterne har medicinsk effekt.

Bemærk, at produkter og påstande ikke er blevet evalueret af officielle institutioner og ikke er beregnet til at diagnosticere, forebygge, behandle eller helbrede nogen sygdom eller lidelse. Beskrivelserne er kun til informationsformål.

Kontakt en læge eller andet sundhedspersonale om medicinske, sundhedsrelaterede problemer til diagnose og behandling. Ingen selvledelse i betragtning af personlig sundhed anbefales.

Vægt 0,30 kg

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt