Canelana Grimsbu jakke

kr. 1.698,00 Inkl. moms

Herlig varm og lun jakke, i lækker tyk merino-uld.. Sæsonvare derfor er ikke alle størrelser på lager

Varenummer CA20 Kategorier , Tag
Del
Del
Del

Grimsbu jakken er en af Canelana’s bestsellers!
Herlig varm og lun jakke, i lækker tyk merino-uld. Denne jakke holder dig med garanti dejlig varm. Selvom den ikke har vindtæt stof, isolerer den utrolig godt. Grimsbu er designet specielt for friluftsfolk, hundefolk, slædehundefolk og jægere. Uldjakken er helt lydløs til jagt, og varm for dem der sidder på post.
Jakken er fortrinlig både til forår, efterår og vinter. Jakken er faconsyet over skuldrene, med utrolig god pasform. Den har raglan-ærmer, forlænget rygstykke, høj krave foret med tyk strikket merinould, lange ærmer med tommelfinger hul, lynlås lommer i siderne og 2 brystlommer med vertikal lynlås.

Størrelsesguide er med tværgående mål. dvs du skal gange med 2 for at få omkredsen. Vi anbefaler at vælge en størrelse mindre en vanligt, da de er meget store i størrelsen.

 

Hvorfor uld?
Alle Canelana’s uldprodukter er produceret i 100% ren merino uld af højeste kvalitet. Uld har 3 fantastiske egenskaber:

  1. Det varmer
  2. Det isolerer
  3. Det er åndbart

Uld varmer selvom det er vådt. Uld er ikke statisk og lugt sætter sig ikke i uld, som det gør i syntetiske stoffer. For den som ønsker funktionelle uldprodukter, er Canelana et godt førstevalg!

Om vask og renholdelse af Grimsbu Jakke og andre Canelana-produkter i uld:
I mange tilfælde kan det være nok at ryste og lufte jakken i frisk luft, over et par timer. Uld er bakteriehæmmende og skidt trænger som oftest ikke ind i uld-fibrene, men lægger sig udenpå. Hvis du vil vaske, anbefaler vi maskinevask på uldprogram ved 30 grader, samt uldvaskemiddel. Maskinevask er ofte mere skånsom end håndvask, da temperaturen er nøjagtig reguleret. Desuden skyller maskinen alle rester af sæbe og skidt ud og centrifugeringen gør at uldstoffet tørrer hurtigere. Vådt uldstof kan give gode forhold for bakterievækst gennem restvandet, selv om uld er bakteriedræbende.

Vægt 0,18 kg
Størrelse

2XL, 2XS, L, M, S, XL, XS

Farve

Grå, Grøn (orange detaljer), Mørk petroleum, Rød, Muldvarp

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt