Canelana Frost- tætvævet ulddækken

kr. 525,00 Inkl. moms

Varenummer (SKU): CA3 Kategori:

Beskrivelse

Canelana FROST er et dækken i ren merinould, tætvævet stof. Gråt med potemønster. Dejligt for hunden at have på i bilen, når det er lidt småkoldt. Fint at have på før og efter træning, før og efter tur. FROST ulddækken er ypperlig i efteråret, når hunden er i let aktivitet om vinteren, eller på dage hvor vejret er lidt mildere. FROST er tættere vævet end Aurora. Uld absorberer meget fugtighed og varmer, selvom det er vådt. Uld er ikke statisk og lugt sætter sig ikke i et ulddækken, ligesom det gør i et syntetisk dækken.

Canelana ulddækken FROST har samme pasform som Canelana Aurora, Thermo og Ambassadør, og det sidder som støbt på de fleste hunde.

Vaskeanvisning:
Vaskes på uld program med uld vaskemiddel på 30 grader.

Hvorfor uld dækken?

Uld har 3 fantastiske egenskaber: Det varmer isolerer og er åndbart. At holde hundens muskler varme både før og efter tur og træning, kan virke skadeforebyggende og vil hjælpe hunden med at restituere hurtigere. Hundens krop behøver derfor ikke bruge unødig energi på at holde kropstemperaturen oppe.
Brug af uld dækken er ypperlig mellem slip på jagtprøver, samt under f.eks. lydighedstræning i en kold hal! Uld dækken kan være nyttig for alle hunde, uanset race. Specielt ældre hunde, hunde med skader eller artroser, vil ofte have dårligere cirkulation og dermed fryse lettere. Ingen kan lide at fryse! Uld bør være første valget for enhver hund på kolde og fugtige dage! Stik gerne hånden ind under dækkenet, for at mærke om hunden er kold eller varm.

FROST lanceres 1. juni 2019, men har været ude til test hos erfarne brugere af dækkener. Dette er tilbagemeldingerne:
«Kvaliteten og tykkelsen på FROST er helt ypperlig. Den ligger vældig fint på kroppen og er let. Tak for et fantastisk produkt.»
«Helt fantastisk! Nydelige farver og mønster og godt materiale. Passer perfekt og har flot pasform.»
«Modellen er super – sidder som støbt. Er lidt fastere i vævet end Aurora»

Størrelsesguide:
Mål fra midt skulderblad til lige over haleroden.

Størrelses guide

Størrelsesguide Canelana dækken
Størrelse: Ryglængde cm
5xs 20
4xs 22,5
3xs 25
2xs 27
XS 31
S 35
S/M 40
M 45
M/L 48
L 58
XL 64 cm 64
XL 69 cm 69
2XL 73
XS terrier 31
S terrier 35
M terrier 41
Dachs 30 cm 30
Dachs 33 cm 33
Dachs 36 cm 36
Dachs 40 cm 40
Dachs 45 cm 45
Dachs 50 cm 50

Dækkenet er målt fra stramningen i halsen til midt på indsnittet over halen. (eller til indsvinget for halen på terrier-modellen). Stramningen i halsen kommer omtrent mellem skulderbladene på hunden, lidt foran hvis du strammer op i dækkenet om halsen. Og halerod bør være omtrent midt på indsnittet for at det skal være langt nok til at lægge sig ned over hoftene.

Mål derfor hunden mellem stregerne i illustrationen ovenfor. NB – Ambassadør, Lana, Aurora, Frost og Thermo er klippet efter samme mål. Thermo virker trangere og lidt mindre end Ambassadør og de andre i samme størrelse fordi det fylder mere med softshell udenpå og tyk uld indeni. Det er derfor mulig at hunden bør have en størrelse mindre i Ambassadør og f.eks. Lana end den har i Thermo.

Sådan giver du dækkenet på: 1) træk over hovedet, 2) stram tilpas i halsen, 3) fæst delen som går ned under brystet og over ryggen, 4) fæst delen som går mellem forben og juster eventuelt strikken, 5) stram elastikken bagtil sådan at dækkenet lægger sig rundt om lår og bagpart.

Yderligere information

Vægt 0,8 kg
Størrelse

S Terrier

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.