CadoVit VetCur

kr. 149,00kr. 298,00 Inkl. moms

Bruges i forbindelse med dårlig/mat pels eller pelsskifte og i forbindelse med lactation, drægtighed og parringssæson.

Varenummer (SKU): VC13 Kategori:

Beskrivelse

CadoVit er et vitamin og mineral tilskudsfoder til hund og kat, hvis du ønsker at tildele lidt ekstra i forbindelse med eksempelvis råfodring eller hvis dit dyr skal sikres en bred pallette af byggesten oven på en skade eller operation/sygdom.

Består af højkvalitets døde gærkulturer, der understøttets af en unik planteblanding som sikrer at der er fuld udnyttelse af gærens indholdsstoffer. Desuden er der tilsat en vitamin og mineralblanding, som sikrer at din hund eller kat får tilført de vigtige vitaminer og mineraler, der måske mangler i det foder du bruger. CadoVit er især perfekt til at understøtte en god varieret råfodring.

Gær er mest kendt for sit store indhold af B-vitaminer (er selvfølgelig tilstede i rigelige mængder) og selv om det er vigtigt for rigtig mange processer i kroppen er det mindst lige så meget indholdet af aminosyrer, der har vores fokus her. Aminosyrer er byggesten til at danne proteinkæder i kroppen og da det foregår hele tiden er der et enormt behov for de mange forskellige aminosyrer der findes. Gær er rig på alle aminosyrer og er derfor et godt supplement til alle former for fodring herunder også råfodring og er du i tvivl om du får fodret varieret nok, herunder vitaminer og mineraler, så er CadoVit optimal sammen med.

Og som om det ikke er nok, så virker CadoVit på grund af gæren, som et co-enzym i forbindelse med fordøjelsen. Især optagelse af mineraler har brug for hjælpestoffer og CadoVit er den perfekte hjælper.

Pulveret drysses på foderet med op til 1/4 måleske til katte og små hunde. Op til 1/2 måleske til store hunde.

Indhold: Gær af døde gærkulturer, faxekalk, solbær, vejbred, roselle, hvidtjørn, hindeastragel, bukkar, blæretang, hønsegræs, stedmoderblomst, baldrian, jernurt samt vitamin og mineralblanding.

130 gram.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Vægt

130 gram, 300 gram

Du kunne også være interesseret i...

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt