TILBUD!

BOLD TIL GODBIDDER

Original price was: kr. 109,00.Current price is: kr. 69,00. Inkl. moms

HEVEA bold til godbidder er en letvægtsbold som er fremstillet naturligt i et blødt, bøjeligt og fleksibelt materiale hvilket gør det nemt for hunden at trille med den, gribe og holde fast. Bolden ændrer retning når den triller og fåes i 2 farver. Brug den til almindelig leg, kasteleg eller til at komme lækkerier i når hunden skal være alene hjemme.

Varenummer BOLD TIL GODBIDDER Kategori
Del
Del
Del

Blød og bøjelig letvægtsbold

Bold til godbidder er letvægts og lavet i blød, bøjelig og fleksibelt materiale, hvilket gør det nemt for hunden at trille med den, gribe den og holde fast. Elsker din hund at trille med bolde for at få en belønning og vil du gerne have noget legetøj til din hund der er helt naturligt og bæredygtigt, så er denne aktivitetsbold et godt valg.

Aktivering af hunden

Designet med et hul i midten, der gør tyggeoplevelsen mere behagelig og hvor man kan komme godbidder ned i for at holde hunden underholdt. God aktivering for hunden, hvor den kan arbejde selvstændigt og belønnes via det som trilles ud af bold til godbidder. Den er også ideel hvis man vil undgå at fodre i skål for at stimulere hunden mentalt.

Triller i forskellige retninger

Bolden har en ujævn overflade, der gør at den ændrer retning når den kastes. Det gør den mere sjov, underholdende og uforudsigelig for hunden der aldrig ved hvor den kan trille hen. Bold til godbidder laver også en lille lyd når den triller.

Bolden til godbidder kan flyde

Meget af det man prøver er enten for stort, for hunden at h?ndtere og bliver alt for tungt i vandet, eller er for sart til at de bider i det og derfor gør det nemt i stykker. Den her bold kan det hele, og er robust og holdbar til mange timers leg. Den kan flyde selvom den fyldes med vand og er derfor også super anvendelig i en vand leg i den lokale hundesvømmehal.

HEVEA tænker på din hund

For at du kan give det bedste til din 4 benede ven, er der tænkt på din hund i udviklingen af denne serie som er helt fri for plastik, phtalater, petroleum, pvc og tungmetaller og uden nogen brug af tilsætningsstoffer i en funktionel og langtidsholdbar kvalitet. Bold til godbidder og deres andre produkter, er helt ugiftige og fuldstændig sikre at bruge.

Hvad kan den bruges til?

  • Som et legetøj hvor hunden kan finde godbidder
  • Kan anvendes som et redskab i træningen
  • Som et arbejdsredskab til svømningen med hunden
  • Hunden aktiveres p? køreturen
  • Som kaste leg, ude som inde
  • Ideel til legesyge hvalpe hvor gummerne og tænder klør
  • Som et underholdende stykke legetøj til hunden
  • Kan bruges som alene hjemme aktivitet til din hund
  • Som en afledningsman?vre efter p?sm?ring af en salve eller creme

Info på bolden

Bold til godbidder har en diameter på 7 cm hvilket gør den meget anvendelig til selv små hundehvalpe der kan trille den med næsen men også til mindre hunde som en chihuahua og mellemstore hunde som en schæfer .Den er velegnet til både ude og inde leg og kan let vaskes af hvis den skulle blive beskidt. HEVEAS aktivitetsbold fåes i 3 farver natur, mint og rosa.

Hvad sker der hvis min hund bider hul i den?

Fordi du netop har valgt at købe et produkt der er bæredygtigt, økologisk og miljøvenligt, så sker der ingenting ved det, da produkterne er fremstillet med de højeste standarder i kvalitet af naturligt materiale og farvestofferne der er blevet brugt til indfarvningen er fødevaregodkendt.

Firmaet bag HEVEA

HEVEA er et Dansk firma, der udvikler, designer og producerer gummiprodukter og laver et aktivt arbejder for at skabe en bedre verden mod klimaforandringer. De ved hvor meget vi elsker vores hunde og at man som hundeejer vil gøre rigtig meget for at sikre sine kære pelsede venner de bedst mulige produkter, kærlighed og pleje

Lavet af saften fra et gummitræ

Produkterne er helt fri for kemi, giftfri, testet grundigt og er robuste og modstandsdygtige overfor bid. Lavet af stærk naturlig gummi som er biologisk nedbrydeligt, når det udsættes for sollys, fugtighed og frisk luftog er et bedre valg end silikone, plastik og syntetisk gummi fra olie eller petroleum der skader vores klima og planet.

Emballagen er FSC-Certificeret

HEVEA har en mærkeordning for træ og træprodukter som sikrer at træerne kommer fra en FSC skov hvor der ikke må fældes flere træer end skoven kan nå at reproducere og at planteliv og dyrene bliver beskyttet. Derudover belastes miljøet mindre, da der løbende plantes nye gummitræer og brugen af fossilt brændstof begrænses.

Hvilke regler gælder?

Der er ikke nogen sikkerhedsregler eller standarder til legetøj eller udstyr til hunde. Det betyder at producenterne i princippet kan bruge alle de giftige materialer de har lyst til og som er billigere end det naturlige at fremstille. Disse ting er ikke tilladt at bruge i børne legetøj. Flere uafhængige test afslører desværre at det faktisk alligevel ofte er at finde.

Hvorfor vælge HEVEA?

Bold til godbidder er fremstillet med særligt fokus på at det er giftfri og lavet af ren naturgummi. Det er fremstillet bæredygtigt, økologisk og med minimal skade for miljøet og vores omgivelser. De har i serien også lavet puppy parade hundelegetøj i naturgummi som er et fantastisk legetøj til både hvalpen og den voksne hund.

Vægt N/A
Farve

Mint, Lyserød

Vi holder ferielukket i uge 29 og 30

Fra d. 17/7 til og med d. 1/8

Der er stadig mulighed for at afgive ordre på vores hjemmeside
Ordre afsendes 1 gang ugentligt