B&B Sølvvand

kr. 119,00kr. 199,00 Inkl. moms

Naturlig behandling til din hund

B&B Sølvvand er et fantastisk og 100% naturligt middel til behandling af din hund. Et af de absolut bedste desinficeringsprodukter på markedet, og så er det endda naturligt.
Du kan bruge B&B Sølvvand både udvortes og indvortes. Et behandlingsmiddel som er anbefalet af behandlere og naturlæger verden over.

 

Varenummer (SKU): BB02 Kategori:

Beskrivelse

B&B Sølvvand er til behandling af din hund og ikke et kosttilskud.

Sådan bruger du B&B sølvvand, og sådan virker det
Du dupper B&B sølvvand på det udsatte område på din hund, og så klarer B&B sølvvand resten.
Du kan bruge B&B sølvvand til sår og skrammer, rifter og brandsår, gnidsår mm. Sølvvandet fremmer helingen, da området holdes rent og bakteriefrit.
Ved sår og lignende anbefales det, at du sprayer/dupper 2-4 gange i døgnet. Det er vigtigt, at du undlader at tørre sølvvandet af og bare lader det fordampe.

Du kan også bruge sølvvandet ved irritationer, hævelser, insektbid, udslet og eksem. Her gælder samme princip og fremgangsmøde som nævnt lige ovenfor.

Svamp og skæl går ofte hånd i hånd, kan også behandles med sølvvandet. Du kan spraye eller hælde sølvvand på rent og vasket pels, så det kommer ind i huden.
Dup kun let efter med et håndklæde. Skæl og svamp forårsager kløe og ubalance i din hunds hud, hvilket fører til rifter og sår da din hund ikke kan holde sig fra det.
Her er sølvvandet en rigtig gode ide at bruge, da det dæmper risikoen for infektioner.

Sølvvand kan også bruges invortes på din hund mod tandsten, tandkødsbetændelse, tungebelægninger, halsbetændelse og paradentose.
Du sprayer bare et par gange ind i munden på din hund eller på din hunds tandkød 2-3 gange dagligt.
Sølvvandet styrker også din hunds helbred ved indvortes brug. Husk, at du kan skal bruge det som behandling, og ikke som et kosttilskud.

Hvad er B&B sølvvand helt præcist
Der er ingen farlige stoffer eller tilsætningsstoffer, ingen farver, ingen stabilisatorer, emulgatorer eller konserveringsstoffer i sølvvand.

De små sølvpartikler indeholder en ladning (frekvens), som kan bekæmpe bakterier i løbet af få minutter.
Det er et simpelt og fantastisk middel, da bakterierne ikke kan udvikle resistens overfor denne biomekaniske bekæmpelse.

B&B Sølvvand består af ægte dampdestilleret sterilt vand og ioniserede sølvpartikler af .999 finsølv, dvs. det reneste sølv der findes.
Sølvpartiklerne er så små, at de er af atomisk størrelse.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Vægt

1 ltr, 250 ml

Du kunne også være interesseret i...